Eu m-as gandi de 2 ori inainte sa acuz, deoarece acea pesroana poate inca te place si nu are curaj sa iti spuna, dar e posibil si sa vrea sa ramaneti impreuna dupa ce v-ati despartit
Sa-si ceara scuze si daca nu a facut nimic rau sa te deranjeze ramane la aprecierea ta daca vrei sa te mai impaci
Depinde, as incerca sa observ ce urmareste si daca tine la mine sau nu, l-as pune la diverse incercari sa vad cum se descurca, iar apoi as putea sa inteleg cum stau lucrurile.
Nu, indiferent ce a încercat să facă sau să vadă sau să obțină. Mi se pare o dovadă de lipsă de maturitate să te dai drept altcineva ca să... ca să ce?
Eu de regulă nu revin la foste. Nu am făcut-o niciodată până acum și mă îndoiesc c-o voi face vreodată. Pe de altă parte, am rămas în relații cordiale cu fostele - nu ne-am despărțit cu pumni și picioare.
Pe cale de consecință, dacă o fostă vrea să mă întrebe ceva sau să-mi spună ceva, am același număr de telefon și același ID dinainte de-a le cunoaște pe oricare dintre ele și mă pot suna sau îmi pot scrie cu propria identitate și le răspund cu plăcere, dacă am ce să le răspund.
Însă, tentativa de manipulare și înșelăciune, nu o iert. Iar dacă sunt în toane proaste, s-ar putea chiar să fac și plângere împotriva ei.
Salut.