anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ies cu fostul de ceva timp am inceput sa ne apropiem. azi cand ne-am intalnit m-a luat de mana si am mers asa putin apoi fara sa imi dea drumul la mana mi-a pus-o la el in buzunar unde era si mana lui... ce credeti ca a vrut sa-mi dea de inteles prin acest gest... ca vrea sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| llljk a răspuns:

E un gest frumos, acum mai ales că e iarnă să îţi incălzească mînă la el în buzunar. ţine la tine!

Eu sincer, mă bucur extraordinar cînd aud M-AM ÎMPĂCAT CU IUBITA (iubitul) e un lucru minunat. îmi imaginez cîtă bucurie şi iubire e într-o relatie unde cei doi şi-au depăşit orgoliul şi obstacolele şi au reuşit să se împace.

Mă bucur împreună cu voi şi doresc mereu să fie între voi gesturi tandre, iubire, întelegere, şi tot ce e mai frumos.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Un gest frumos si cred ca vrea sa va impacati[nu iti spune dar iti dovedeste]

| IloveME a răspuns:

Ca incepeti sa va atatsati din nou!
In scurt timp va avea loc o impacare!

| Lexiiii a răspuns:

Poate a vrut sa iti dea de inteleg intr-un mod indirect. Adica sa iti dai tu seama. Daca tipu e mai timid, asta a vrut sa insemne. Dar totusi ar trebui sa il intrebi nu sa iti faci sperante.

| Tymycy a răspuns:

Ar trebui sa vorbiti despre ce este intre voi in momentul de fata pentru ca poate el numa se distreaza si tu crezi ca o sa va impacati si o sa te ranesti iar straight face