| Amelia05 a întrebat:

Ii place de mine, dar in societate nici macar nu ma saluta, doar pe net comunicam foarte liber.De ce procedeaza astfel?

7 răspunsuri:
| Agutzzza a răspuns:

Ce legatura are asta cu familia si relatiile? ca se refera la relatiile de familie!

| MaliceThemen a răspuns:

Timid happy

| AdelinaChp a răspuns:

Buna amelia :X si prietenul meu face exact la fel rolling eyes pe net ma iubeste nu stiu ce nu stiu cum dar la scoala nici nu ma baga in seama... pai si prietenii lui mi-au spus ca se comporta asa deoarece el la scoala se da mare n-are el chef de fete el e cel mai tare nicuna nu'i de rangu lui... el e cu gasca cu baietii nu cu fetiteele chatterbox

si de aia se comporta asa al meu... poate si al tau face la fel tongue dar dupa ce veti fii impreuna si daca chiar tine la tine in ceva timp veti fi la fel si in societate, noi ne cunoastem de 1 an si dabia acu dupa ce avem o relatie stabila se comporta si la scoala si in societate ca un iubit normal

succes :* fundisaa?

| fuckThisLife a răspuns:

Probabil ca pe net se simnte in largul lui, mai liber

| Flyn a răspuns:

Buna amelia! eu stiu cum se simte pentru ca nici eu nu am vb ca el la scoala.intr-un fel se simte mai in largul sau pe mess. pune'te in locul lui...mai ales sa vorbiti fata in fata.dar la un moment dat trebuie sa comunicati intre patru ochi.ai sa vezi! mult succes:*

| TheSpecialOne a răspuns:

Ca e foarte timid sau ii e rusine sa fie vazut cu tine

| Amelia05 explică:

Agutzzza...da este legat de relatii, daca nai stiut informeazate mai bine si apoi scrie comentarii