Care adevar? ce i'ai facut ca nu ne'ai zis... vorbeste deschis cu el despre orice ar fi vorba si apoi hotarati ce faceti in continuare...despre distanta de la anul nu'ti face probleme ...cat timp ai incredere in el totul va fi bine... daca stai si te gandesti toata ziua ca unde e si ce face asta cu siguranta o sa distruga relatia...succes
@Sensei.BRO...tu care esti asa de iubit de fete pe site'ul asta(am vazut eu multe ) esti timid? hmm cine ar fi crezut
Timiditatea te ajuta sa nu faci prostii. Totusi o scrisoare, fie ea si electronica merita sa-i scrii si sa-i spui ce simti. Daca tine la tine, veti fi impreuna, daca nu, nu ai ABSOLUT nimic de pierdut.
Daca i-ai gresit, nu e o problema asa mare, o discutie deschisa il va face sa inteleaga motivele care te-au determinat sa il ranesti.Il placi, atunci actioneaza.Nu astepta sa-ti cada o para malaiata in cap, esti pe cont propriu, ajuta-te tu insati.Provoaca-l la o plimbare si spune-i tot ce te framanta, intreaba-l ce sentimente mai are el pentru tine si daca e dispus sa mai incerce.In cazul in care raspunsul lui va fi unul negativ, nu pierzi nimic, oricum el va pleca.Si iti garantez ca e mai bine sa stii decat sa traiesti cu incertitudinea.In legatura cu faptul ca il iubesti prea mult, eu as zice sa nu te mai autoconvingi.Gandeste-te ca tu stai si suferi pentru el si pierzi ocazia de a intalnii pe altcineva! Un sut in fund e un pas inainte! Daca el nu te vrea, nu-i nimic, te vrea altul, pentru care nu trebuie sa suferi!
Suna-l din africa de sud sau de unde esti tu. poate si el vrea sa te contacteze dar nu stie cum. urechi de soarece, creiere de soarece...