anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Il iubesc...atat de mult, incat aproape ca a devenit o obsesie pentru mine. Nu stiu ce sa fac. Totul pare in zadar...eu sunt timida, pentru ca in toti acesti ani am suferit mult... el in schimb, are o personalitate foarte puternica. Ne-am iubit acum multi ani. Sentimentele pentru el au ramas, dar nu sunt sigura de sentimentele care le poarta el pentru mine. Cred ca i-am gresit cu ceva, cu siguranta. In acel moment si-a pierdut increderea in mine. Din fata ideala, nu stiu ce mai sunt acum pentru el, As vrea sa stie ca nu m-am schimbat! Inca il iubesc! Si inca "iubesc" e putin spus. Mi-e frica de reactia lui daca i-as spune adevarul, mai ales ca acest an va fi ultimul impreuna la aceeasi scoala. El va pleca...eu voi ramane. Si stiu...stiu ca mi-e prea greu sa trec peste tot. Il iubesc prea mult pentru a uita tot...pentru a uita acele momente deosebite. Chiar daca nu ne vom mai vedea, nu il voi uita niciodata! Am fost prima lui dragoste si pentru mine, el a fost si este prima mea dragoste.

Ce ma sfatuiti sa fac? Ajutor! Nu mai suport...

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stii? Si eu sint timid si-mi place o fata, da nu stiu cum sa-i spun. Dreak, asa ma oftic ca-s timid sad

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Care adevar? ce i'ai facut ca nu ne'ai zis... vorbeste deschis cu el despre orice ar fi vorba si apoi hotarati ce faceti in continuare...despre distanta de la anul nu'ti face probleme ...cat timp ai incredere in el totul va fi bine... daca stai si te gandesti toata ziua ca unde e si ce face asta cu siguranta o sa distruga relatia...succes kiss
@Sensei.BRO...tu care esti asa de iubit de fete pe site'ul asta(am vazut eu multe laughing ) esti timid? hmm cine ar fi crezut laughing

| rozalia25 a răspuns:

Timiditatea te ajuta sa nu faci prostii. Totusi o scrisoare, fie ea si electronica merita sa-i scrii si sa-i spui ce simti. Daca tine la tine, veti fi impreuna, daca nu, nu ai ABSOLUT nimic de pierdut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eluveitie, sint... dar... ce fete spui ca ma iubesc pe site? laughing Ca sint singur cuc si nu-mi place sa fiu singur, poate asa-mi gasesc si eu o prietenabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand fa-ti curaj si spune-i ce simti pentru el desi poate pare o indrazneala dar trebuie sa stie... si Sensei stiu ca esti timid, dar te vindeci tu cumva...

| lore_lollipop a răspuns:

Daca i-ai gresit, nu e o problema asa mare, o discutie deschisa il va face sa inteleaga motivele care te-au determinat sa il ranesti.Il placi, atunci actioneaza.Nu astepta sa-ti cada o para malaiata in cap, esti pe cont propriu, ajuta-te tu insati.Provoaca-l la o plimbare si spune-i tot ce te framanta, intreaba-l ce sentimente mai are el pentru tine si daca e dispus sa mai incerce.In cazul in care raspunsul lui va fi unul negativ, nu pierzi nimic, oricum el va pleca.Si iti garantez ca e mai bine sa stii decat sa traiesti cu incertitudinea.In legatura cu faptul ca il iubesti prea mult, eu as zice sa nu te mai autoconvingi.Gandeste-te ca tu stai si suferi pentru el si pierzi ocazia de a intalnii pe altcineva! Un sut in fund e un pas inainte! Daca el nu te vrea, nu-i nimic, te vrea altul, pentru care nu trebuie sa suferi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar trebui sa te duci la el si sa il intrebi cu ce i-ai gresit eu cred ca iti va raspunde si poate vei rezolva problema... si eu am la scoala un baiat pe care il plac dar imi este rusine sa ma duc sa i spun...stiu ca daca nu incerc nu aflu dar imi este prea rusine...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu l-ai inselat poate mai ai vreo sansa. dar daca tea prins cu altu nu-s ce sa zic treei sa fiie tare indragostit de tine

| alexmmickey a răspuns:

Suna-l din africa de sud sau de unde esti tu. poate si el vrea sa te contacteze dar nu stie cum. urechi de soarece, creiere de soarece...