| nimicaici a întrebat:

IL IUBESC DE 7 LUNI! Am fost cu un el, il iubeam foarte mult si totusi el nu ma folosea decat pentru a uita alta fata.Inca il iubesc, da, il iubesc si nu mai rezist, nu mai rezist.Ma rog, dupa ce m-a lasat ca o proasta, nu m-am suparat pe el, ne-am impacat [ ca prieteni. ] si si-a cerut scuze ca m-a facut sa sufar [ nestiind cat il iubesc in continuare ]. ei, acum e cu alta fata, cu mine nu mai vorbeste, il iubesc si nu imi doresc decat sa fie fericit, daca eu nu am putut sa il fac fericit, sper sa il faca ea. dar nu stiu, nu stiu.il iubesc atat de mult, nu mai stiu ce sa fac, scriu aceste randuri cu lacrimi in ochi, ajutati-ma, va rog, nu mai suport sa ma otravesc singura, nu mai suport sa il iubesc, de ce atat suferinta? de ce?

3 răspunsuri:
| AIRIUS a răspuns:

Buna iubita!
Din ce am citit eu,tu esti cea care ai suferit,tu esti cea care ai iubit,tu esti cea folosit!
Pai tie iti place asa?
Crede ma,un baiat care te vede exasperata dupa el,deja poti spune ca el te va,,conduce,,.
Iar pentru tipul asta,nu merita sa suferi,efectiv iti faci sange rau singura,adica daca el se comp asa cand erati impreuna,ce astepti de la el?
Sa fie el fericit?
Lasa lin pace,ca daca stai sa te gandesti la cat te a facut sa suferi,nu cred ca ar trebui sa mai fii fericit,sincer!
Iubita,nu te poti degrada pentru un baiat/barbat care nu iti da nici cea mai mica atentie!
Incearca cel putin in fata lui,sa pari indiferenta{un baiat/barbat,niciodata nu va pune mare baza pe o tipa care o vede ca e term dupa el} si da i senzatia ca pers lui nu te mai intereseaza!
Tu intre timp,iesi cu prieten ii tai in oras,ca nu te poti interioriza si sa vezi ca lucrurile se vor schimba in viata ta,uite asa cunosti alti baietii si cine stie... poate iti vei face pe altcineva care sa te merita,pentru ca la felul cum iubesti tu,trebuie sa te merita!
Dar in fata lui fii indiferenta,razi,tot timpul, el at se va gandi ca se intampla ceva cu tine si poate crede ca deja ai pe altcineva.
Succes, draga mea!

| DonyHD a răspuns:

De ce nu gasesc si eu o fata ca tine sa ma iubeasca asa mult, la mine e invers cu toate cu care am fost le-am iubit enorm si ele au vrut sa ne despartim si mereu am suferit pentru asta.

| CrinaC a răspuns:

Heei.nu merita sa suferi pentru un astfel de baiat.Nu te merita! incearca sa-l uiti, fa-ti prieteni noi.la inceput e greu, dar pe parcurs o sa vezi ca o sa te simti mai bine :*