Servus @mary! A iubi nu este sinonim cu a suferi, părerea mea este să renunți la această relație care nu-ți face bine. Oamenii nu pot renunța atât de ușor la anumite apucături, iar el te va face să suferi în continuare...
O seară cu zâmbet să ai și gânduri limpezi!
Ar trebui sa-ti dai seama ca si pentru faptul ca te mintea exista un motiv.Stia ca ai sa fii impotriva a ceea ce facea dar cel mai important ar trebui sa fie ca te mintea doar din cauza ca vroia sa fie cu tine.Asadar minciuna aici, explicata logic, devine sinceritate.O sa-ti para rau dupa "minciunile"lui.
Un barbat asemenea merita decat ignoranta, e un mincinos, un prefacut si eu nu l-asi ierta pentru nimic in lume.sentimentele si gresilile nu se cumpara cu cadouri si flori.nu se va schimba niciodata, tu pentru el esti doar ultima felie de paine...nu te mai gandi la el ca barbati ca el sunt pe toate drumurile.
Exact asa mi am mancat 2 ani cu un mincinos si un betiv care l am tot iertat pana s a umplut paharu,l am parasit dar am fost tentanta sa ma impac cu el, dar nu am facut o si nu imi pare rau deloc[nici in ziua de zi nu s a schimbat, a ramas acelasi si otusi a trecut 10 ani de atunci]...acuma tu trage o concluzie de aici, oricum o sa faci ce vrei[ai stat 2 ani cu el, poate nu ti asa la el precum crezi, poate e obisnuinta]
Privind lucrurile din exterior,mie mi se pare ca omul asta de care vorbesti tu nu mai merita nicio sansa. Oricum, nu incerca sa te razbuni, dar incearca sa ii arati ca poti si fara el.Gandeste-te ca iti e mai bine singura decat langa un om care te minte si care iti face doar rau.
Omul te cumpara cu cadouri, el zicea ca daca iti da cadouri gata, esti a lui, te-a tinut ca pe un trofeu, nu te-a iubit niciodata. A dat bani ca sa-si spele pacatele si sa te distraga de la ceea ce facea el. si mai avea si tupeul sa-ti scoata ochii gen: cine ti-a mai luat asa cadou? nu il mai baga in seama, omul asta nu te-a iubit niciodata, din moment ce te mintea, insela etc. tu l-ai iubit, tu ai pus suflet, el nu. din mom asta el nu mai exista pentru tine. nu te mai gandi la el. fa sport, canta, picteaza, deseneaza, danseaza, si ai sa uiti de el...pana ai sa gasesti pe altcineva si atunci chiar o sa uiti ca a existat vreodata in viata ta! fundita?
Daca accepti sa fii iar cu el, iti calci toate valorile(pe care banuiesc ca le ai) si orgoliul in picioare. Nu merita sa te injosesti. Move on.