Nu pe site-urile de dating gasesti ceea ce cauti ci in viata de zi cu zi... uite eu visez sa-mi gasesc dragostea in aer (glumesc). Nu stiu ce varsta ai, dar fara relationare face-to-face nu iti poti gasi o partenera reala. Incearca sa iti faci prieteni, sa iesi cu ei, sa te duci la evenimente etc. si poate gasi-vei ce cauti. Succes
Ia-o așa ușor, la pas, pe stradă; bagă-te și prin piață...și când vezi o fată, o întrebi: - Hei, vrei să ne căsătorim?
Esti sigur ca sti ce vrei? ca la cum sunt fetele din ziua de azi ce sa spun mai bine fara o ata per saptamana pe la fetele usoare, asa cu una care te inseala, minte
Fara plata nu exista. Cam toate cer plata si daca nu se te inregistrezi, atunci sa faci ceva in plus. Vezi totusi sa nu te amagesti prea mult cu internetul, ai putea socializa si in lumea reala.
Sunt perfect de accord cu tine. Numai ca vizuina nu ma lasa, deoarece sunt cateva lucruri care ma tin legat.
Caut unde am ocazia. Sunt destul de sociabil.
Daca ai smartphone ai putea încerca Tinder, cică face mari furori în Europa de West dar are utilizatori și in Romania.
Incearca iesirle cu prietenii sunt mult maide ''succes''. sau incearca-ti norocul chiar si pe facebook.
Multumesc de ajutor. Nu prea mai am prieteni pe aici unde am ramas.
Eu zic sa te duci la un concert cu prietenii, la un film cu gasca. Ai sa intalnesti live pe cine e sa fie a ta.
E mai greu, deoarece concertele si filmele sunt departe de mine si nu prea am timp seara asa, deoarece am program de lucru destul de lung.
Daca ma iau dupa anul de la id-ul tau sunt mai mare cu 11 ani.