| janynn a întrebat:

Imi cer scuze ca am pus mereu intrebare legate numai d fostul meu prieten. dar am unele momente in care imi este enorm de dor de el.imi vine sa ma duc si sa. l strang in brate. mi-am schimbat si nr sa nu-l mai caut dar imi este ffff greu fara el deoarece oricant incerc sa ma gandesc la altceva imediat asociez acel lucru cu elsad. nu mai dorm noaptea, nu mai mananc.nu`mi vine sa cred ca relatia mea de 2 ani cu planuri mari d viitor s`a distrus dn cauza unei pustoaicesad va rog am nevoie d sfaturi nu stiu c sa ma mai fac?crying(

Răspuns Câştigător
| rucsy_7574 a răspuns:

Oricate sfaturi ti-am dat si orice ti-am spune tot ce simti tu faci si e foarte bine sa faci ce simti pentru ca tu traiesti cu sentimentele tale nu cu lumea... si ramai cu ele bineinteles. Noi ne spunem doar parerea si incercam (cel putine eu ) sa te ajutam sa privesti lucrurile si din alt unghi dar pana la urma totul se rezuma la sentimentele tale. Tin minte tot ce mi-ai spus si iti stiu povestea dar pana nu face acel pas (tu stii cel mai bine ) nu are rost sa te arunci in bratele lui pentru ca nu tu ai facut acel pas si aceea greseala de a rupe aceea relatie de 2 ani. Plus ca 2 ani inseamna mult totul s`a terminat din cauza cuiva si acel cuiva inca iti tine locul. Lasati sa aiba orgoliul de femeie doar asa inveta sa fie puternica si pe viitor va reusi s atreaca mai usor de aceste probleme. De aceea acum iti e greu pentru ca ai iertat de pre amulte ori. meriti si tu sa fii iertata si apreciata pentru ceea ce faci big hug

3 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

De ce nu-l ierti daca ti-a gresit?
Impacate cu el si fii fericita! Lasa orgoliul de femeie la o parte si iarta-l ca vine timpul cand tu vei avea nevoie de iertarea lui si nu va uita ca si tu l-ai iertat.
Mult noroc!:X:X

| madagascar a răspuns:

Eu iti zic sa nu il ierti pentru ca decat sa traiesti cu remuscari si sa stai tot timpul cu sufletul la gura ca daca se va mai intampla si faze din astea, mai bine nu, ai rabdare iti va trece ce ai acumulat in doi ani nu va trece in 2 zile, nu zic sa nu ierti dar sa te intorci la el niciodata, gandeste-te ca daca tu i-ai fi gresit el te-ar fi aruncat ca pe un gunoi si crede-ma ca daca a facut ce a facut sigur nu te-a iubit atat cat sustinea el ca te iubeste, asta e, viata merge inainte, si sigur va fi mai frumoasa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Capul sus, pieptul inainte si nu mai linge de unde ai scuipat.altul la rand.vei mai iubi de multe ori pana la dragostea adevarata.