Buna,uite sper ca o sa alegi unul din toate astea
Fara dragoste suntem orfani de toate, fara pasiune suntem ca o moara de vant spanzurata in vid!
D-zeu ne-a dat 2 picioare sa mergem, 2 maini sa tinem, 2 ochi sa vedem, 2 urechi sa auzim, dar de cene-a dat o singura inima? Pt ca pe cealalta i-a dat-o altcuiva ca tu sa o gasesti.
Dragostea e un munte pe care il urci razand si il cobori plangand. E o taina pe care indragostitii o ascund de frica lumii....cand taina e descoperita dragostea se stinge ca un cliseu fotografic expus la lumina.
Sa nu crezi ca poti stabili cursul iubirii caci ea daca te considera vrednic iti va indrepta ea cursul!
As vrea sa poti sa te vezi prin ochii mei. Numai asa ti-ai da seama ce mult insemni pentru mine!
Soarele nu ar fi portocaliu marea nu ar fi albastra eu nu as fi fericit daca nu ai fi tu.
Tot timpul sa desenezi cercuri in jurul celor pe care-i iubesti nu inimi pentru ca inimile se pot rupe, dar cercurile nu au capat.
Daca cineva m-ar intreba ce inseamna o viata frumoasa, m-as apleca asupra umarului tau, te-as strange in brate si as spune 'uite asta'.
As vrea sa cred sa pot visa sa te aduc de partea mea. As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat Te iubesc.
E greu sa iubesti si va fi intotdeauna, dar adu-ti aminte ca cineva te iubeste si acela sunt EU.
Oricat de speciale ar fi cuvintele nici macar nu pot sa inceapa sa-ti spuna despre toata dragostea pe care ti-o port in suflet.
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa, dar nu era ploaie cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
Cand te-am vazut prima oara mi-ai incalzit inima. A doua oara mi-ai produs scantei, iar acum imi faci inima sa arda!
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da.
I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un copac mi-a dat o padure. I-am cerut un rau mi-a dat un ocean. I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Cand vine noaptea uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta. Ai incredere, se va indeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine.
1. E atat de frumos sa oftezi dupa primul sarut, e atat de frumos sa gasesti sentimentul pierdut.
2. Iubirea e tot ce dorim, iar in final e tot ce-am avut. Daca exista un sens al vietii... atunci EA este sensul, daca nu EA ar trebui sa fie...
3. Departarea nu e decat o forma de a te iubi la fel de intens, de a fi cu tine peste toate drumurile si peste toate devenirile. Si toate apele si muntii dintre noi sunt numai felul meu de a-ti spune te iubesc in fiecare zi.
4.Un duh mi-a promis 3 dorinte. Eu i-am spus ca nu vreau 3, nici macar doua, ci una singura: Mi-as dori sa te am pe tine!
5.Tu esti visul meu unicul meu vis...as vrea sa te atrag in viltoarea pasiunii, sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.
6. Vreau sa stii ca zi de zi ma gandesc la tine, as vrea sa te sarut clipa de clipa si sa te am langa mine secunda de secunda.
7.
Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoane, in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, dar un cerc nu se sfarseste niciodata.
9.
Iubirea impartasita de oameni este forta cea mai mare care exista in lume si izvorul cel mai important pentru poezie...
10. Am doi ochi care vor sa te vada, doua maini care vor sa te imbratiseze, doua buze care vor sa te sarute si o inima care vrea sa-ti spuna te iubesc.
11.
Sa iubesti inseamna sa doresti in fiecare clipa sa-i auzi glasul... rasul, sa iubesti inseamna sa tremuri de neliniste si sa tresari de bucurie, sa iubesti inseamna sa te oferi din toata fiinta ta celui care-ti tine loc de soare.
12. Daca cineva staruie sa-i spun de ce te iubesc nu pot decat sa-i dau acest raspuns: pentru ca tu esti unica si pentru ca tu ai adus lumina, culoarea si fericirea în sufletul meu.
13.
Te iubesc pentru ca ma faci fericita, te iubesc pentru ca nu as putea trai fara fericirea pe care tu mi-o daruiesti in fiecare zi, te iubesc fiindca existi.
14. SMS-uri de Valentine's Day
Niciodata nu-i prea tarziu iubirii mele sa-i intinzi o mana si toata frumusetea ei de vis, in amintire sa-ti ramana...
15.
Intre noi exista un ocean. Padurile si muntii ne despart. Nu sunt Superman, dar da-mi o secunda si voi zbura peste mari si tari pentru a-ti trimite dragostea mea. Ai primit-o?
16.
Daca din toata istoria as putea alege un moment care sa il pot pastra stralucitor si plin de viata, din toate zilele vietii mele as alege momentul cand te-am cunoscut.
17.
Atunci cand cerul este acoperit de nori, nu putem vedea soarele, dar stim ca exista. As vrea sa fie la fel si cu noi doi. Nu ne vom putea vedea intotdeauna, dar vom exista intotdeauna unul pentru celalalt.
18.
Exista 4 etape catre fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi impreuna
19.
Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare. Sper ca tu iti sa gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.
20. Nu-mi spune ca ma iubesti decat daca cu adevarat ma iubesti, pentru ca s-ar putea sa fac o nebunie si chiar sa cred asta.