Eu de obicei ascult muzica si sincer imi imaginez ca distrug lumea sau persoanele pe care sunt nervos muzica rock desigur, daca nu merge incearca sa iti iei jucarii de gum sa strange cat poti de tare, sau gandeste-te la un joc la un animal lapersoana iubita sau pur si simplu la un rau curgator.
Fii toleranta
Dedica unui scop nobil initiativa ta si vei reusi.
Gandeste-te ca efortul pe care tu il vei face pentru a evita problema expusa de tine mai sus va fi un ajutor indirect dedicat pentru binele unei categorii (la care tu te vei gandi) dar fara a urmari efectele, fara a avea asteptari - avand prin credinta convingerea ca Dumnezeu niciodata nu ramane dator nimanui...
Nu este usor acest lucru, dar important este ca te deranjeaza si ca recunosti aceasta problema ca fiin o vulnerabilitate a ta.
Totul pleaca de la TOLERAREA OAMENILOR. O fi greu, dar asta inseamna doua lucruri:
- sa te formezi pe tine insati;
- sa procedezi asa cum ai dori sa procedeze ceilaltiu cu capriciile si defectele tale
Spune-i lu' bunica-ta. buni sa stii ca de ziua ta ti-am luat anticipat cadou. E un cavou. Poate se linisteste.
Eu am o jucarioara de guma, de cauciuc, whatever.Cand sunt nervoasa, o strang cat pot eu de tare, sau tip in perna
Daca esti artist, exprima-te.La mine functioneaza.Cand am ganduri sadistice stii ce desene faine fac? XD Daca nu esti, stai jumatate de ora/o ora intreaga/mai mult singura in camera si sa asculti muzica, sa te gandesti, te vei calma dupa atata timp petrecut in camera.Cand esti gata, iesi din camera si iti continui ziua, c-ar si cum nimic nu s-ar fi intamplat.Eu procedez asa de fooaarte multe ori.Ma inchid in camera si incep sa ascult muzica si sa fac schite :3
Sper ca te-am ajutat! ^_^
Cand esti singura, baga-ti capul in perna si tipa cat de tare poti.
Pe mine ma ajuta.
Ascultă muzică. Te vei calma. Dar voi de ce nu faceţi cu rândul la cumpărături?
Într-o zi sora ta, în următoarea tu...
Poţi să desenezi.
Bucură-te că nu era mai rău.
Frate... eu am un fel de bila mai mica de cauciuc care e mai moale sunt mai a din fire si o folosesc ca sa ma calmez si chiar merge... sau poti folosi orice lucru mic care il poti strange in pumn pentru a te calma crede-ma suna ciudat dar merge
Hei...incearca sa te gandesti la lucrurile frumoase din viata ta eu asa fac
anonim_4396 întreabă: