| aleee a întrebat:

Imi dati si mie niste poze video idei de lupte. Nu prea le am cu bataia! Si mi-e frica sa nu mi-o iau!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare! in primul rand mi se pare ca esti putin cam cu frica de unii insa ai vrea sa devii mult mai puternic decat acestia. Eu am facut niste box, insa nu pentru a provoca scandaluri ci pentru a face fata mai usor provocarilor de genul si pentru a ma putea apara de unii care uneori par ca nu-si mai incap in tricouri. Sfatul meu este sa mergi la o sala unde se preda asa ceva de un antrenor specializat, dar daca te duci cu gandul ca vei bate pe toata lumea te sfatuiesc sa stai acasa sa-ti vezi de calculatorul tau sincer. Acesta e sfatul meu, numai bine

5 răspunsuri:
| MikyMi a răspuns:

Stai cuminte si no sa iei bataie!
De ce ai nevoie sa te lupti, cand poti sta cuminte in banca ta fara lupte, suferinta si ura!

| Flav a răspuns:

Hei, lasa violenta. Gandeste cu mintea si nu cu pumnul. Totusi, daca nu reusesti sa aplanezi si n-ai ce face, da-le la cocosel, la cocosel.laughing

| row a răspuns:

Www.artemartiale.tk
Academia de Arte Martiale Stefan Lungu - Antrenamente de kickboxing , wushu, thai box, jujitsu, MMA, cursuri de autoaparare, kickboxing bucuresti, sali de lupte

| row a răspuns:

Link -> www.artemartiale.tk Aici e tot ce ai nevoie
Academia de Arte Martiale Stefan Lungu - Antrenamente de kickboxing, wushu, thai box, jujitsu, MMA, cursuri de autoaparare, kickboxing bucuresti, sali de lupte

| row a răspuns:

@Miky Man, nu te supara ca iti zic, da mai stupid de atat n-ai cum sa fii... ce crezi ca trebuie sa vrei sa iti iei bataie ca sa iti iei? NUUU! Eu am stat in banca mea si mi-am luat. Daca e sortit sa tio iei, tio iei si gata. Asta e viata.