| Pitic a întrebat:

Imi distrase atentia o masina din care incerca sa coboare o femeie insa barbatul de la volan nu o lasa, tragea de ea si ea tipa si ii spunea :Mi-ai spus ca nu o sa dai in mine ", nu am reusit sa vad ce ii facea dar in orice caz nimic bun, dintr-o data femei a strigat ajutor in gura mare. M-am speriat foarte tare vroiam sa fac ceva sa o ajut insa imi era si mi-e frica, femeia reusi sa se coboare din masina si fugi in casa si idiotul de la volan era cat pe ce sa dea cu masina peste ea...
Sunt socata nu pot sa imi scot din minte aceasta intamplare, ma gandesc ca ar fi putut sa fie … oricine poate chiar si eu peste cativa ani sa am lanaga mine un asemenea barbat si sa ma omoare in plina strada si nimeni sa nu sara chiar daca tip in gura mare dupa ajutor.

11 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

1. Anonimul are dreptate.
2. Eu niciodată sub nicio formă nu intervin într-un conflict indiferent dacă el-el, el-ea, sau ea-ea, din simplul motiv că nu îmi pasă. De ce să-mi risc eu integritatea fizică?
Şi-n plus, ce fac dacă intervin şi constat după aia că el avea dreptate?
Mi se pare profund aberantă mentalitatea potrivit căreia indiferent ce-ar face femeia ăla trebuie' să stea ca prostu' şi să clipească pentru că vezi doamne ia nu trebuie' să ia pumni în freză când merită.
Salut.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Anca, arată-mi unde am pomenit eu de înşelat în răspunsul meu şi ai cuvântul meu de onoare că îmi mănânc tastatura în centrul cărui oraş vrei tu!
Crede-mă există lucruri mai grave decât înşelatul pe care le poate face femeia unui bărbat cum ar fi folosirea copiilor ca mijloc de şantaj, folosirea de semnătură falsă în numele soţului pentru a extrage bani, eeehaa... e o listă întreagă de chestii mult mai grave şi care fac orice om să-şi iasă din minţi decât banalul adulter.
Salut.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și cine spune că trebuie să ținem o brută lângă noi?
Femeia nu este slugă la bărbat și nici sacul lui de box.
Nu mai există armonie, fiecare trebuie să-și caute cărarea. Copii nu te pun în capul mesei!
Pa, pa.

| Anca a răspuns:

@kongeriket, nu te supara, dar care-i tratamentul pentru barbatii care inseala, in cazul asta?! Scaunul electric?!

Ca la cat inseala barbatii... si fara sa aiba motiv, cred ca ar trebui arsi pe rug!

Daca-i ok sa ne batem ca am fost inselati, inseamna ca avem o piulitza lipsa la mansarda!

| Anca a răspuns:

Kongerikat, tu vorbeai acolo de femei sau de lepre?

Pai ce femeie e aia care te santajeaza cu copiii, cu semanturi, cu acte, care iti cauta in trecut sa te bage la puscarie, care plateste asasini sa te omoare sau nebuni sa te calce cu masina. etc

Cred ca, greseala majoritatii este ca NU se uita pe cine isi iau langa ei!
Daca te uiti cu cine te iei pentru o viata, nu mai ajungi in situatia in care iti vine s-o calci in picioare pentru ceea ce ti-a facut!

| NickiMinaj a răspuns:

Asa e. deci ai grija langa cine vei ajunge. la modul realist vorbind, nu aveai tu ce sa faci - fiind o pustoaica, nicidecum chuck norris in vremea cand facea filme multe.

| Adry05 a răspuns:

Deci ca sa inteleg ai ramas cu o mica trauma de la aceea intamplare si vrei ca noi sa iti zicem cum sa nu te mai gandesti? Pai simplu, o sa-ti raspund din propria experienta, eram la scoala si in curte a inceput un scandal, un baiat cu carje, cu un picior taiat fusese intaratat de unu si il luase la bataie, se sprijinea in carje si dadea cu un picior in el, deci a fost groaznic, nu-mi pot scoate aceea intamplare din cap, insa am momente cand imi amintesc de accea unele cand nu imi amintesc. Atunci cand imi vine in minte ma gandesc la lucruri frumoase care sa ma linisteasca, sa ma relaxeze. Sau vorbesc cu un prieten/prietena despre un subiect cu o anumita tema si atuncea uit de acel gand. Incearca sa faci la fel, si apropo barbatul acela putea sa fie ori cu probleme mintale ori beat rau incat nu isi dadea seama ce face, iar tu daca o sa stii sa iti alegi dragostea, barbatul potrivit, si o sa-l cunosti destul de bine atunci sunt sigura ca nu vei fi in situatia acelei femei. Eu iti doresc sa nu ajungihappy. Succes!:*

Răspuns utilizator avertizat
| Pitic explică:

Sunt de parere ca orice ar face femeia nu trebuie batuta si nici barbatul.
Cea mai rea pedeapsa nu e aceea cand ii unfli ochii lu nevasta-ta ca te-a inselat ci aceea data de D-zeu, e cea mai grea!

| Flyn a răspuns:

Eu in locul ei luam o bata si ii dadeam una in cap...sau un pumn in fata, ori il bagam cu capul in bord, apoi ii dadeam 2 pumni si o sacosa il cap.si gataaaaa il rezolvam!laughing)laughing)laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici nu-i poti cere partenerului sa fie acelasi mereu mai ales daca se mai intimpla sa fii tocmai tu aia care calca strimb. Un partener care nu reactioneaza la asa ceva ori e prost bita ori nu insemni nimic pentru el si cred ca nici una dintre variante nu-i convenabila pentru o femeiesi nu pot crede in ruptul capului ca omul ala s-a apucat sa zbiere si avea apucaturi spre violenta din senin asa.