| Patricia445555 a întrebat:

Îmi doresc ca iubitul meu sa vina acasa e plecat la muncă în strainatate avem şi o fata împreuna are doar 2 luni simt ca nu ma mai descurc singura el a plecat acolo pentru a strange bani de nunta si pentru copil dar eu simt ca nu mai pot singura.Ce ar trebui sa fac in aceasta situatie?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt mame singure care merg si la serviciu.
Duc copilul, merg la serviciu, aduc copilul de la scoala, fac teme, fac de mancare, spalat si a doua zi o iau de la capat cu serviciul.

Tu ai copil de 2 luni, schimbi scutece si-l plimbi pe afara si vai, nu mai poti.
Tu acum nu ai ocupatie, altfel nu vad rostul intrebarilor.

| Theonlyone1111 a răspuns:

Bună. Am fost intr-o situație similara. Am fost plecat în străinătate, copilul era mic, datorii erau destule, dar trebuie sa discuți cu el. Exista doua posibilități și anume: sa nu își dorească sa se întoarcă dacă este plecat de ceva timp acolo sau sa te înțeleagă și sa se întoarcă acasă. Pana se va întâmpla acest lucru, o sa te descurci stai liniștită. Deocamdată ești supusa stresului post-natal. Poți, vei putea, doar ca îți trebuie o persoana lângă tine cu care sa iti împărți aceste "greutăți de moment".