Nu e un capat de tara sa stii
Chiar daca te simti nedreptatit si furios gandeste-te ca mai ai multe de invatat si mult de suferit pana sa mori. O sa mai iubesti poate nu cu aceeasi intensitate
Cine te iubeste nu te va face niciodata sa suferi
Ai inca toata viata in fata. Ceea ce ti se pare acum extrem de important, peste ani o sa ti se para banal.
Daca este prima dragoste o s-o tii minte toata viata. Dar intelege un lucru : Ce a fost, a fost, punct. Pentru a-ti atenua durerea pricinuita de despartire iti recomand un leac 100% viabil : incearca sa-ti gasesti o noua prietena, sau chiar discuta cu cele vechi. Nu te inchide in sine si nu alege singuratatea.
Succes!
Cine crezi ca-ti va putea potoli patosul navalnic? Cum sa te omori pentru ea? Doar tu te poti ajuta in situatia asta, trebuie sa ti-o amputezi de la suflet, clar. Ea nu va sta cu un milog sinucigas.Stai pe TPU si citeste intr-adevar povesti surprinzatoare, chinul tau se va domoli in timp, rabdare, rabdare...Va aparea o alta fata...asta-i adevarul.
Daca asta a fost alegerea ei trebuie sa ii respecti decizia, dragoste cu forta nu poti, trebuie sa analizezi lucrurile, de ce a plecat? Nu cred ca ar fi plecat asa pur si simplu. poate ai gresit cu ceva, poate nu ti-ai dat seama, noi fetele, iubim si iertam, numai cand ne pierdeti, ne vedeti in bratele altui barbat doar atunci va dati seama ca ati gresit dar e prea tarziu, respecta-i decizia, nu te mai gandii, p sa fie greu la inceput, dar iesi cu prietenii, distreaza-te putin, ia-ti un concediu mergi in vacanta, sa te relaxezi, sa uiti, daca vrei sa-ti iei viata ce rezolvi? Gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca sau sa fie sanatosi, femei sunt peste tot
Daca ia a ales sa plece pentru altcineva inseamna ca nu avea nimic pentru tine si atunci cum poti accepta a suferi? nu te gindesti ca poate mai exista alta fata care sa te merite? hai capul sus si pleaca in cautarea fericirii ca inca nu ai gasit-o, si vad ca te opresti bafta.
Victor este foarte frumos cand iubesti pe cineva dar daca ia a ales sa plece cu altcineva a fost alegerea ei vei suferi inca un pic dar iti va trece vei cunoaste o alta fata care te va merita, esti o persoana sensibila si pui prea mult la suflet ia-o mai usor esti tanar si mai ai multe de invatat, viata este frumoasa
Http://www.eva.ro/......28622.html
Fericirea exista, chiar si pentru tine, nu o cauti la cine trebuie!
Trebuie sa o uiti si sa-ti faci alta cat mai repede.
Dragoste cu forta nu se poate.
Pentru a o uita refugiaza`te in altceva. Sport, muzica, ceva ce te relaxeaza. In orice caz nu merita sa iti iei viata pentru cineva. Dumnezeu ne-a dat viata ca sa o traim, nu sa ne`o luam, chiar daca este grea. Succes! :*
Timpul le rezolva pe toate, nu merita sa te omori pentru nimeni.Peste cativa ani o sa fii din nou fericit, o sa iubesti din nou. dar momentan rabda.Si eu sunt intr-o astfel de situatie.La mine este diferit doar faptul ca sentimentul de dragoste nu mi-a fost impartasit dar eu n-am vrut sa ma omor Curaj!
Victor, eu traiesc aceiasi situiatie, am cautat toata ziua pe net cum as putea scapa de asa ceva, rezultatul cu succes cel mai sigur este sa te preocupi de altceva care sa te faca sa te simti bine, cum ar fi sportul, pli, barile, sau iesi cu prietenii, si ai sa vezi ca o sa o uiti in acest fel in maxim 1, 2 saptamani, succes
Victor nu faci deloc bine cea ce era sa faci am fost si eu in situatiab asemanatoare doar ca la mine baiatul era sa s eomoare pentru mine era super nasol ma simteam intr-o gaura fara sfarsit dar nu ai precizat fata accea te place? incearca so uiti daca asta chiar vrei
Mda nu sunt singurul inima conduce totul si nu poti sa controlezi nimic numai ai chef de nimic si de nimeni e rau de tot totusi prietenii adevarati sunt cei care te salveaza iesind cu ei si poate daca poti si alte fete desi nu prea cred asta. oricum asa sunt si eu, ma simt rau si nu stiu ce sa fac nu am chef de nimic si mai ales ca incet incet imi pierd si prietenii. sper sa ai noroc si sa iesi cu bine din aceasta situatie, nu doresc asta la nimeni!
Ba fratele meu si eu sunt an aceeas situatie dar nu mi-as da viata pentru nici una si nu ca no iubesc ca o iubesc enorm si tin foarte mult la e si faceam orice pentru ea
Dar ea m-a lasat pentru altul. Dar daca ea asa a vrut sa fie ai respect decizia recunosc am avut multe certuri si am facut-o an toate felurile dar ase e dar nu mas omora pentru o fata cand ai sa-mi mor ai dar nu pentru o fata
Victor si eu am aceeasi problema si sunt mai mic ca tine am 14 ani Si eu vreau sa uit de ea dar nu potamintirile vor ramane mereu si exista un Dumnezeu acolo sus si poate el le va pedepsi pe fetele care isi bat joc de baieti care le iub enormdaca vrei sa ma tinem legatura add: albertho_golanashu_thau Bafta
Da te inteleg si eu sunt in aceeasi situatie si eu iubesc o fata chiar daca nu mai sunt cu ea si as da orice sa mai fiu cu ea este prima iubire de aceea si proverbul,, prima iubire nu se uita niciodata" ma placea o placeam nu ziceam unul altuia daca ne placem si am vrut sa-ncerc si am incercat insa ea nu ma iubea destul incat sa se desparta de celalalt iubit al ei deci am constatat ca e o curva dar cu toate astea cand aud numele ei simt ceva in suflet va rog ajutati-ma si aia cu ai toata viata inainte nu merge degeaba si nici aia cu dragoste cu forta nu nse face le-am incercat dar nu mi-o pot scoate din gand deci merge solutia cu alta iubita