Spunele ca o sa ai tu grija de ea o s-o hranesti, ingrijesti si ca o sa stea mai mult in camera ta, cand pleci poti sa inchizi usa si nu mai iese.
Fai sa inteleaga ca nu va fi mai nimic diferit o sa cureti si u covoru o data pe luna... tu o sa ai grija de ea...
dar cu pisica o sa fie greu pentru ca o sa zgarie o sa...manance pe acolo mai bine ti-ai lua un papaga
acum cum consideri
Converseaza cu doctorul veterinar, sa-i afli parerea. Sa fie si parintii tai de fata cu dr.
Fa ca si mine eu am o pisicuta si i-am comvins pe parintii mei sa imi ia facand numaice imi ziceau ei si partea cea rea era ca am un frate de 3 ani si am tinut-o pe pisicuta departe de el si el are acum 11 ani! Macar incearca! Sigur o sa mearga!
Si eu am o catelusa in casa si mi-a fost destul de greu sa ii conving.mama la inceput nu ii placea ideea si acum o iubeste foarte mult pe Sarah [asta este numele ei]
spune ca vrei un animalut de casa ca vei avea grija de ea[o vei spala, o vei pietana, o vei hrani, o vei plimba daca este necesar]
spune ca vrei sa faci ceva diferit. vrei sa ai si tu grija de cineva.ca te-ai plictisit...
bafta si sper sa ii convingi
Zile sa-i cumpere plasa de par la pisicascz
Stiu de la un prieten care are cainii ca ar fi ceva un sapun sau sampon care face sa nu-i cada parul, poate o fi si pentru pisici, acum ai grija si la pisica ca si eu am avut cativa anii si nu era deloc ascultatoare isi facea nevoile peste tot, se ascundea pe dupa coltar si zgaria si dupa o saptamana afara cu ea
Parintii tai sunt putin paranoici daca ai grija de pisica, ii faci toate vaccinurile si ii cumperi zgarda anti-purici, nu exista nicio problema, poti dormi si bot in bot cu ea daca vrei. spune-le ca vei tine pisica departe de fratele tau, care apropo, e destul de mare.
Si eu imi doresc o pisica dar mama nu vrea daca vrei o pisica trebuie sa iti asumi o mere responsabilitate, iar daca se imbolnaveste sau pateste ceva vei suferii mult.ai incercat sa le spui parintilor ca o sa ai tu grija de ea, ca iti vei asuma raspundere? cat despre sora ta nu este mica adevarat parul de pisica este periculos la copilas dar daca incerci sa o perii mereu parul nu o sa fie prin toata casa
Poti argumenta ca si copii care stau in preajma unei pisici dezvolta anumiti anticorpi care mai tarziu ii vor proteja de anumite forme de astm. insa ai grija ca pisica sa nu aibe anumiti paraziti ca toxoplasmoza (intalnita in general la pisicile de pe strada) care poate fi periculoasa.
Si eu am avut aceeasi "problema" inceraca sa mai discuti cu iei, daca nu vrea lasa-i o perioada (1saptamana si ceva) iar apoi vino cu pisica mult orita acasa ...asa am facut si eu iar cand au vazut'o au inceput sa ma certe un pic iar eu le-am zis(ca acum numai ma iubesti daca a aparut asat mik) si "le-am cam inmuiat sufletul" am facut pe suarata... iar pisica a stat un timp doar la mnn in camera.acum toata familia o adora si e o mare rasfatat
Si eu am avut aceeasi "problema" inceraca sa mai discuti cu iei , daca nu vrea lasai o perioada (1saptamana si ceva) iar apoi vino cu pisica mult orita acasa ...asa am facut si eu iar cand au vazut'o au inceput sa ma certe umpic iar eu leam zis(ca acum numai ma iubesti daca a aparut asat mik) si "leam cam inmuiat sufletul" am facut pe suarata ...iar pisica a stat un timp doar la mnn in camera.acum toata familia o adora si e o mare rasfatat
Pisicile au multi microbi care odata cu aparitia lor in organizmul uman isi fac treaba(daca putem spune asa): apar limbricii, diferite bubite, stafilococi care la rindul lor slabesc organizmul uman; de aceia te-as sfatui sa nu te superi pe parintii tai dar sai asculti.
Incearca sai convingi si sa ai grija mare sa adopti sau sa le arati o pisica frumoasa si simpatica.