Cu asemenea,, antecedente'' ma indoesc ca vei reusi...
Totusi pana la Craciun este ceva timp sufiicent sa le dovedesti ca esti responsabila
Fa curat la tine in camera sau ajuta-ti mama sa o faca.Sau macar mentine curatenia.De buna voie intreaba mama cu ce o poti ajuta la bucatarie. Ducerea gunoiului poate intra in sarcina ta! Te poti oferi sa mergi dupa paine. Poti sterge praful. Poti strange masa si sa pui farfurile in ghiveta.Sunt o gramada de lucruri pe care orice copil le poate face! Si nu in ultimul rand ai grija sa ai note bune la scoala!
POATE parintii tai vor iti vor cumpara animalutul dorit cand vor sti ca esti responsabila.
Si crezi ca hamsterul are un suflet care te intelege? Cel mai bine ar fi sa-ti iei o pisica, sunt usor de ingrijit si daca se simte iubita, te va rasplati pe masura.
Si eu mi-am dorit un hamster in casa pentru ca mi s-au parut extrem de dragalasi, din pacate indiferent cat de des ii faceam curat putea de nu puteam sa suport mirosul, pute a sobolan, e groaznic, l-am suportat fix 3 zile in care nu am inchis geamul nici zi nici nopate si a 3-a zi l-am dat afara ca mi s-a facut prea sila, si sa nu crezi ca nu i-am curatat mizeria, faceam asta si de 3 ori pe zi dar sobolanul e sobolan, deci sfatul meu este sa treci pe la magazine, sa ii admiri si sa mergi mai departe, eu m-am lecuit
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Pai am Mai avut pisici si faceau prea multa mizerie si nu prea vreau. Doar ceva mic stii...
anonim_4396 întreabă: