| anka a întrebat:

Imi plac foarte mult filmele cu adolescenti (ex. High school) si filmele in care joaca actori copii. Ati vazut vreun film care v-a impresionat de acest gen?

Răspuns Câştigător
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Dakota Fanning în Man on Fire, Natalie Portman în Leon The Professional, Haley Joel Osment în The Sixth Sense, Freddie Highmore în Charlie and the Chocolate Factory, Christina Ricci în The Addams Family, Danny Lloyd în The Shinning, Drew Barrymore şi Henry Thomas în ET, Christian Bale în Empire of the Sun, Mara Wilson în Matilda, Kirsten Dunst în Interviu cu un vampir, Jonathan Brandis în The Neverending Story II, Heather O´Rourke în Poltergeist, Tina Majorino în Waterworld, Brad Renfro în The Client, sunt multe filme, foarte mulţi actori şi-au început carierele copii fiind, unii au crescut, alţii au murit, de alţii nu se mai ştie nimic...

12 răspunsuri:
| Bybyloy[:x] a răspuns:

Un alt film tare e si "The hot chick"... e super! Daca nu l-ai vazut, ti-l recomand!

| As_2479 a răspuns:

Anonimule mai viseaza.

| DominicxD a răspuns:

Save the last dance. m-a impresionat mult de tot
means grils e foarte tare

| Katiee^^ a răspuns:

Mean Girl :X
Bring it on
Not another teen movie
Confessions of a Teenage Drama Queen
Sleepover happy
Mean Girls
17 again ( cu Zac Efron )

| Ann™ a răspuns:

Mean Girls, Bratz, 17 Again, A walk to remember, The girl next door, Save the last dance, Step up 1/2, Bring it on, Aquamarine, John Tucker must die, Unaccompanied Minors, The perfect man, Dirty Dancing happy. Cam atatea stiu eu...sunt toate super tari :*. Sper ca te-am ajutat tongue

| Ann™ a răspuns:

Aah am uitat de Sydey White, Wild Child, The Sisterhood of the traveling pants, Freaky Friday, A Cinderella Story, New York Minute, Ice Princess, Bring it on: All or Nothing big grin

| pinky_2290 a răspuns:

17 again, not another teen movie, bring it on, brong it on again, bring it on all or nothing, bring it on fight to the finish, the clique, princess protection programme

| aisha01eu a răspuns:

What A Girl Wants, Programul de protectie al printeselor, HSM.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cruel Intentions, What A Girl Wants, Camp Rock, Another Cinderella Story [2008]; x, A Cinderella Story (2004), Ho Ho Ho, Din nou la 17 ani, Mean Girls, Not Another Teen Movie, 10 Things I Hate About You

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te vreau

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Liceenii (film romanesc)
Ciresarii (film romanesc)
Extemporal la dirigentie (film romanesc)
ar fi si cateva straine dar nu mai retin titlurile, imi plac filmele de acest gen, fara tenta de horror bineinteles...

| stephanie_6126 a răspuns:

,, blonda de la drept'' -e fain