anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi plac oamenii (prezenţa lor). Dar ei nu mă plac. Aş sta toată ziua înconjurată de oameni, să vorbesc, să dezbat, fără să mă plictisesc, dar nu se ajunge la o relaţie de prietenie (în adevăratul sens al cuvântului).
De ce?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, cei carora le plac oamenii sunt uriti intotdeauna de cei ce se simt exclusi laughing

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Ha ha. tongue Oare? ..hm

8 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Pai nu poti fi prieten cu toata lumea, unii te plac, altii nu! Asta asa e normal. Cred ca ti se pare tie ca nu te plac, adica ce te face sa crezi asta? Nu te mai saluta pe strada dupa ce "dezbateti " impreuna toata ziua, sau ce? thinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti "too pushy"? Sau acaparezi discutia gen stiu-eu-mai-bine si ii plictisesti?

| Drolja a răspuns (pentru anonim_4396):

Da da, m-am gândit. Dar ştii cum e... ţi se pare plictisitor să vorbeşti numai despre vreme şi ciorile care zboară deasupra capului.

Eu aveam ideea ca oamenilor care le plac oameni, sunt şi ei plăcuţi. tongue

| BeHappyOriceArFi a răspuns:

Pai de unde sa stim noi,spune-ne si noua defectele tale,poate ai ceva care te faci sa pari urata,poate esti fitoata, poate esti prea plictisitoare, poate esti prea tupeista, poate sprii oamenii, spune-ne si noua ca sa intelegem mai bine, findca oamenii sigur nu te plac degeaba...

| downdl a răspuns:

Invata ca nu toti oameni or sa te placa de lungul vietii vei avea prieteni pe care sa te bazezi dar vei avea si oameni care te vor uraa. asta e viata
in concluzie esti un om normal si ce se intimpla e absolut normal :d

| elenukbombonik a răspuns:

Cred ca un prieten/o prietena iti este de ajuns pentru un timp. Incearca sa te imprietenesti cu cineva, in timp deveniti din ce in ce mai apropiati. Apoi vei vedea ca va veti intelege si veti sta impreuna. Dupa aceea iti faci prieteni noi^^.
Si incearca sa gasesti subiecte pentru discutii de care ei sunt interesati. Astfel nu se vor plictisi.
^^

| Adelina2003 a răspuns:

straight face Imposibil!:-o Poate ti se pare tie...Care crezi ca e motivul pentru care ei nu te plac?