Daca o mai saruti in public sau o imbratisezi in public nu inseamna ca esti pervers!
Ii spui ce vrei de la relatie, si daca e sa se sature sa-ti spuna, unele chestii trebuie spuse pe fata, chiar daca dor, dar decat sa intervina si o minciuna. mai bine adevarul. Stai linistit, va fi bine, fii tu insuti!
Ce ar fi daca ai incerca sa vorbesti deschis cu ea si sa o inviti la un suc? Nu te mananca, stai linistit!
Cum fac sa dau de ea? Si mai e problema de ce vor zice colegii mei, au ei, vor fi n si n comentarii bagami-as pl!
Pai cum dai de ea.La scoala, nu? O schemi pe hol sau in curte si ii spui.Ce treaba au colegii tai?
N m gasit o ieri. Si mai e ceva. Practic imi place de ea de saptamana trecuta. Si la scoala ma duc miercuri. Mai are rost? Sau par obsedat? Si cum fac daca e cu prietenele? Sunt mai predispuse sa respinga cand sunt inconjurate de prietene.
Eu m am gandit asa. Tot weekensul asta ma pun pe "agatat", insa le cer doar.nr de tel nu sa iesim sau o relatiw si astfel poate reusesc sa.ma duc si la 5 odata. Si sa le cer si lor. direct toate nr. ti se.pare o idee buna? Astfel daca dau de ea la liceu nu conteaza cu cati e.
Sii aaah. Mai e ceva. E vizavi clasa ei adica pe.laterala aproape. Dar cred ca s a mutat. Ar fi o idee sa astept pe culoar pana dau de ea dar nu as parea a disperat, violator?