anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de o fata cu 2 ani mai mare ca mine (P.S. ea stie ca o plac) ea are 15 eu am 13, ne stim de cateva luni, dar nu am vorbit foarte mult pana am mers la un stagiu impreuna, unde ne-am uitat la un film de dragoste doar noi doi (P.S. impartim o placere comuna pentru filme), cand am intrebat-o daca vrea sa fim impreuna a zis nu ca sunt prea mic si ca nu-si doreste relatie la varsta asta (nu a mai avut un iubit pana acum).
Cum as putea sa o fac sa ma placa?

6 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

Cele mai multe sanse le ai daca ii respecti alegerea. Ti-a spus clar ca esti mic si ca nu vrea o relatie acum, asadar intelege asta. Degeaba incerci fel si fel de lucruri, ca nu vor ajuta.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Spune-i ce simți pentru ia cu Adevărată atunci afli Adevărul

Iar faza cu nu a avut iubit niciodată ))) S-o crezi tu succes

| BuLaNNNeL a răspuns:

La 13 ani, săpam după râme și mă duceam la pescuit.
Nici buletin n-ai și-ti arde de gagici.

| RobertMoon a răspuns:

Pai daca a zis că nu vrea iubit și că ești prea mic nu prea ai ce face. Tuturor ne-a plăcut cândva de cineva, dar nu s-a putut. Poți ține legătura cu ea, adică să vorbiți mereu, iar în timp poți spera că vrea să fiți împreună. Până atunci nu te mai preocupa cu chestia asta ca sa nu te creadă disperat că așa nu vei mai avea șanse deloc.

| dinaprilie a răspuns:

Ai rabdare. daca crezi ca.dar nici prieten nu/i poti fi pentru ca ulterior este greu sa accezi mai sus..greu

| Mirel4412 a răspuns:

E o difetenta imensa intre 13 si 15 ani, daca nu crezi asta, o sa vezi cand vei avea si tu 15 ani.