| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Imi place de o fata de la locul de munca insa nu stiu cum sa ma bag in vorba cu ea fara sa par penibil.
Ce sa îi zic? Sa îi spun direct ca imi place de ea sau sa o iau la intrebari de unde e, cati ani are si etc sau cum sa fac fara sa imi ratez sansa deoarece nu vreau sa ma cosidere un pampalau? Vreau sa incerc pe cat posibil sa imi fac o relatie cu ea dar nu stiu cum sa fac

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ii poți arăta că ești interesat de ea încercând să afli cât mai multe lucruri despre ea (nu să o iei la întrebări ca la interogatoriu, ci să fie un dialog în care amândoi să oferiți detalii despre propria persoană).
Poți încerca atât cât se poate să petreci timp cu ea la muncă și să încerci să o cunoști mai bine. Vei observa care este atitudinea ei față de tine.
Îți poți arăta interesul si grija prin a te duce la ea să îi urezi "serviciu ușor" atunci când vine la muncă, să o ajuți atunci când are nevoie.
Baftă!

7 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut,
Daca te gandesti prea des ce sa-i spui si cum sa faci, o sa pui presiune pe tine si nu e ok.
Nici sa incepi cu intrebari penibile gen interiviu sa o faci sa se simta ca la un interogatoriu nu e ok.
Filtreaza cu ea, glume tachinari...
Nu fi prea serios.
Daca vezi ca e receptiva, poti sa o inviti.
Dar faci asta cand simti putina conexiune intre voi.
Ai sanse mai mari sa accepte.
Daca esti prea serios si ea iti raspunde sec si tu o invitii, risti sa primesti un refuz sau una din replicile "nu sunt pregatita pentru o relatie" "am prieten" sau "e mai ok sa fi doar amici"
Succes!

| JustDeedee a răspuns:

Cred că pentru început e cel mai bine să începi cu o prietenie înainte de a avea o relație. Află mai multe lucruri despre ea, cum ai spus și tu: vârstă, unde locuiește, hobby-uri. Caută lucruri comune pentru că lucrurile aceste unesc oamenii și fac conversațiile mult mai ușoare. Fii tu în primul rând. Nu da impresia de a fi un alt om pentru că se simte superficialitatea. Fii deschis cu ea și dacă observi că nu îi place un anumit subiect de discuție, schimbă-l. Nu insista. Poți să o inviți la o cafea într-o pauză și să începi discuția sau pur și simplu îi spui că ai o întrebare legată de muncă și ea e singura care te-ar putea ajuta. Inventezi tu ceva pe moment happy De aici se poate ajunge la o prietenie și mai apoi la o relație... Bineînțeles, depinde ce înseamnă pentru tine o relație.

| RobertMoon a răspuns:

Pai depinde si unde lucrezi, daca fata lucreaza la alt etaj sau intr-o parte a cladirii unde nu aveti contact nu prea ai cum sa te bagi in seama, dar poti incerca intr-o pauza sa vorbiti. Pentru inceput o poti intreba chestii legate de locul de munca, gen de cand lucreaza si chestii de genul. Nu are rost sa-i pui multe intrebari, iar atunci cand o intrebi ceva incearca sa iti faci o imagine de tip ok, nu o agasa cu multe intrebari din prima, daca lucrati amandoi in acelasi loc ai tip si in alta zi sa continuati discutia. Daca o prinzi intr-o pauza o poti intreba: Buna, tu de cat timp lucrezi aici? apoi ea va raspunde, iar apoi tu ii spui ca nu lucrezi de mult si chestii de-astea, important e sa nu te balbai sau sa privesti in jos atunci cand vorbeste sau cand vorbesti tu. De aici te descurci tu...cred

| Anonimulantisocial17 explică (pentru RobertMoon):

Lucram in aceiasi sala si niciunul dintre noi nu are un job mai superior.

| Legion7X a răspuns:

Pur si simplu te bagi cu ea în seamă cu ai vorbi, X Y. Vorbește treptat. S-ar putea sa nu fie prea comunicativă, din prima, spunând prea multe. Depinde ce face la locul de muncă, și ce conjuctură ai tu, legat de intersectarea cu ea. Dacă sunteți amândoi pe același gen de muncă, comunicarea este conform mediului și munca în echipă. Dacă ea, este la un nivel mai sus, poate va fi cam greu de abordat. Unele sunt cam încrezute, și prin urmare este posibil să aspire la persoane după placul sau criteriile lor. Să îi zici din prima că o placi, nu-i logic. Trebuie sa vezi ce atitudini are cu tine, și dacă progresează în conversații după placul tău. De fapt. Nu se spune " îmi place de tine" sună banal și fără farmec. Este ca un film care vrei să-l vezi, și nu dorești ca X să-ți povestească ce se întâmplă inainte de a începe. Pentru că posibil nu îl vei mai vedea pe tot.

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Mergi și spune-i ce simți cu Adevărată pentru ia atunci afli Adevărul știu nu-i este deloc ușor dar dacă nu faci asta acum ai S-o pierzi defintiv ori tu ori altul sate văd

| Crescent a răspuns:

In niciun caz nu ar trebui sa ii spui direct ca o placi. Daca chestia nu e reciproca o sa te evite si o sa fie mai naspa dupa.
Incearca sa te apropii de ea usor, pana deveniti usor prieteni. O sa ii spui dupa ce simti.

| IreneNemteanu a răspuns:

Un zâmbet, o floare și o cafea adusă la birou uneori fac minuni happy
Și dacă nu, măcar este un început.