| MatimMati a întrebat:

Imi place de o fata din clasa mea, e genul timida, si nu stiu cum sa vorbesc cu ea, sa aflu daca ma place.Astept raspunsul vostru.

Răspuns Câştigător
| yumyumXDcherry a răspuns:

Nu stiu daca ma pricep dar am sa incerc si eu... Cred ca ar trebui mai intai sa o faci sa se simta confortabila in jurul tau sa-ti vorbeasca fara retineri avand in vedere ca e timida, sa legati o prietenie. Si cand ti se pare ca e momentul sa intrebi [cand amandoi pareti pregatiti. intreaba]

4 răspunsuri:
| xJelenaTrueLove a răspuns:

Spui ca ai o chestie ceva gen studiu daca e desteapta si de la o vorba la alta stii ce urmeaza

| deniy a răspuns:

Pai in primul rand buna, iar in al doilea rand ai doua optiuni prima vorbesti direct cu ea despre sentimentele tale sau a doua sa te faci ca esti trist ca nu te place o anumita fata intreband-o de ce nu meriti sa fi iubit si toate lucrurile care ai vrea sa le auzi de la ea, oricum sunt sigura ca ceva simte pentru tine.Iti urez succes!

| MatimMati explică:

Multumesc tuturor.Fiecare raspuns ma ajutat.

| razvix33 a răspuns:

Incearca sa vorbesti despre un subiect care ea sa fie interesata ira apoi ii spui: am sa-ti spun ceva si ia intreaba: ce? si tu spui :pai eu te plac dar nu stiu daca si tu ma placi si as vrea sa stiu un raspuns