Bai prietenas, fi atent:nu conteaza ce pun colegii..nu trebuie sa te intereseze ca vor rade sau chesti din astea. Daca iti place de ea ia-ti inima in dinti si spune-i ca o placi, invit-o la un suc faceti o plimbare prin parc si apoi va urma un sarut.bft.
Salut.Eu as zice sa o ei dupa ore unde-va sa vorbitii si poate ii vei spune ca o placi.Bafta
FUNDA?
Pai daca o placi cu adevarat nu-i mai zice proasta si nu te mai lua dupa colegi, gandeste-te pe cine placi mai mult, pe ea sau pe colegi, daca alegi colegii atunci las-o balta cu ea, dar macar nu o mai face proasta ca e lipsa de respect!
Pai,in primul rand sa nu o mai faci proasta, pentru ca este si ea un om si se supara.Ai putea s-o iei undeva dupa ore la un suc va plimbati prin parc ii cumperi niste flori, si dupa ce vorbesti cu ea cv timp ii spui ce ii place care e culoarea preferate sa te informezi despre ea si dupa faci pasul cel mare . Bafta Cred ca te-am ajutat.
Du-te frate la ea si spune-i..esti barbat fi curajos. doar n-o sa vina ea la tine sa-ti zica
Daca n-ai tupeu sa-i spui, arata-i. Fa-ti curaj si ia-o de mana, sau ia-o in brate, ceva de genul. Incearca totusi sa faci asta atunci cand sunteti doar voi doi, nu cand toti cretinii de la tine din clasa privesc. Si printre cretini te numeri si tu daca o tratezi asa pe fata de care iti place. Baga-ti mintile in cap si invata sa te porti!
anonim_4396 întreabă: