| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Imi place de o fata si ei nu îi place de mine, nu mai pot, am incercat sa ma sinucid dar pana la urma nu am avut curaj sa o fac. Am incercat sa imi caut alta fata dar nu am gasit ceva asemanator si nu imi pot lua gandul deloc de la fata asta, parca e unica.Ce sa fac sa trec peste sau cum sa o conving sa ma placa si ea? Daca nu resusesc sa o fac sa ma placa ce e de facut?

Răspuns Apreciat de Editori
| Bella999 a răspuns:

Niciodata, pentru nimeni sa nu faci o prostie de greseala in care sa iti faci rau singur ( sa te sinucizi, sa te tai etc). Viata numai una ai! Daca vezi ca nu functioneaza,nu insista. Da, acum ti se pare cea mai cea dintre toate. Daca ar fi pentru tine ar fi a ta, dar asa, inseamna ca te asteapta altcineva. Stii, nu tot ceea ce vrem este acel lucru de care si avem nevoie. Ce ii al tau este pus departe. Trebuie sa te impaci cu ideea si cu tine insati. Sa fii deschis si la alte variante, poate nu ii asa de rau cum crezi tu. Cel mai important este sa fii tu insati si fata potrivita te va iubi pentru cine esti tu cu adevarat. Sa nu o cauti pe ea in altele. daca totusi vrei sa incerci cu ea, sa afli ce lucruri ii plac, sa fii pe placul ei etc. Dar daca nu iti iese, cel mai bine e sa o pui deoparte, sa fi optimist si sa fii sigur ca va veni alta mai buna.

| trophin a răspuns:

Ai scris bine, exemplu pentru dansul, însă ai făcut o greșeală de ce sa se modeleze după "ea"? Pai atunci își strica respectul de sine ca băiat. Cum ai scris, e o fata potrivita pentru dansul

| Bella999 a răspuns:

De aceea nu am insistat pe tema aia, pentru ca stiu si eu ca e gresit. Dar stii cum se spune, omul invata din greseli si pe propria piele. Dansul trebuie sa isi dea seama singur. El trebuie sa se convinga singur, sa faca deciziile singur. Vorbele noastre s-ar putea sa nu fie de ajuns.

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| mi25 a răspuns:

Stai cuminte! O sa o uiti, "ca si uitarea este scrisa in legile omenesti".
Dupa tren si dupa femei sa nu alergi niciodata: vin altele.

| anonimuIl a răspuns:

Nu încerca să te sinucizi pentru o fată și nu încerca niciodată să forțezi o fată sau femeie să fie cu tine dacă nu te iubește.

| trophin a răspuns (pentru anonimuIl):

A exagerat cu sinucisul. A vrut sa exemplifice cât de mult o iubește.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu dispera. Sunt femei fara numar. Cauta mai mult si o sa gasesti pana la urma

| trophin a răspuns:

Sa treci pe lângă ea. Sa ii arăți ca ești altfel decât ea. Sa găsești o fata care nu te vede asa emo. Și sa nu aduci cuțite în scoala

| SelenaTpu a răspuns:

Din moment ce te-ai gândit ca o să te sinucizi din cauza ei, nu o să o mai câștigi.
O fată prefera să o iubești, dar să nu ajungi la asemenea gesturi.
Și de multe ori se simt din comportamentul tău fata de ea. Gândește-te cum s-ar simții ea ca afla ca te-ai sinucis din cauza ei

| trophin a răspuns (pentru SelenaTpu):

Tu cum te-ai simți?

| SelenaTpu a răspuns (pentru trophin):

Mai întrebi. Normal ca nu mi-ar pica bine.
Și știi care e faza, că poate ai face-o și la prima ceartă. În loc să aveți o discuție normală, pac... Altceva nu știi