Fii tu insati si continua asa, fii tandru vorbste cu ea spune-i ca in prezenta ei te simti alt om, ca te face sa vezi viata altfel alaturi de ea, daruieste-i flori e un gest superb! Sunt primii pasi, cei mai importanti la inceput sa o cuceresti prin felul tau de a fi! multa bafta!
Simplu!
Intreab-o daca vrea sa fiti impreuna. Ea asteapta sa fie intrebata, cum este si normal!
Daca deja te-a si sarutat si v-ati si tinut de mana deja va purtati deja ca un cuplu, deci cred si sunteti unul.
Inseamna ca tu nu esti atent? Sa-ti explic:
1. V-ati imbratisat? asta e un lucru f important cum de nu ti-ai dat seama? Inseamna ca tine la tine
2. Te-a pupat pe obraz. scuze ca-ti spun dar esti cam orb, daca a facut-o cu sila atunic nu te place, dar daca a facut-o cu vrute inseamna ca te place.
3. V-ati tinut de mana. Si nu au aparut deja zvonuri ca ati fi impreuna?
Daca i-au placut aceste zvonuri, sau a zis doar asa(aici trebuie sa stii si din pacate cu aceste intrebari si fara suparare esti cam, cum sa spun, fraierut si nestiutor)
PS: Vad ca esti la prima dragoste, incearca sa te comporti normal, vorbiti direct si spune-i(chiar daca deja stie) cat de mult o iubesti
PSS: Cu timpul iti v-a creste arta de a vedea acele lucruri, eu nu a trebuit mi-am dezvolat-o cand eram mic(crede-ma ca nu stiu cum acum am 12 ani si cred totusi ca este mostenire)
PSSS: Ce mult mi-ar placea daca ar face si persoana de care imi place sa faca asa.
PSSSS: Succes!
E fata si asteapta sa faci tu primul pas iar ea da de inteles ca te place, deci ce mai astepti :d
Succes!
Da,ai dreptate.Te place Nu mai ramane decat sa-i spui, n-ai nimic de pierdut.Cu siguranta ea asta asteapta.Fa-ti curaj.Scoate-o a o plimbare si spune-i.Succes!