| Blossomis a întrebat:

Imi place de un baiat care are o iubita, e cu ea de 7 luni.Nu e cine stie ce frumusete,iar prietenele mele spun ca nici nu ma compar cu ea,e cam uratica.
El arata foarte bine.

Nu stiu ce sa fac, cred ca se iubesc mult, dar imi place mult de el.Voi ce ati face in locul meu?

76 răspunsuri:
| marioneta a răspuns:

Nu te baga intre ei, nu ii frumos trebuie sa te pui in locul ei :tie ti-ar placea sa ai o relatie si sa intervina o fata intre voi? Nu prea cred! asa ca mai gandeste-te

| poortoocaalaa a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa, si am facut greseala sa ii despart.am reusit. dar ce crezi ca s-a intamplat? Acel baiat a aflat si a iesit mai rau ca inainte ( adica mai rau decat sa nu fiu cu el ), acum nici nu mai vb cu mine ( nici acar ca intre prieteni ), desi eram prieteni buuni. Deci nu face si tu greseala asta?

| Eshx a răspuns:

Daca cei doi au o relatie destul de lunga eu zic ca e chiar ceva serios... daca tipa e intr-adevar mai uratica cum spui, cel mai probabil el a trecut de mult peste chestia asta si nu ii mai pasa ce crede lumea, atata timp cat el e fericit cu ea.Plus ca prietenele tale iti pot spune asta doar sa te faca sa te simti mai bine. Sfatul meu e sa nu lasi viata sa treaca pe langa tine si sa incearci sa te concentrezi si la alti baieti....are balta destul pestehee hee

Răspuns utilizator avertizat
| gangsterbboy a răspuns:

Da ce va bagati voi imd lasatio daca i place asa mult de iel sa incerce cumva sa vb cu iel sa-si faca curaj si sa incerce sa o placa pe ia mai multa ca pe cea cu care e iel acum