Nu te baga intre ei, nu ii frumos trebuie sa te pui in locul ei :tie ti-ar placea sa ai o relatie si sa intervina o fata intre voi? Nu prea cred! asa ca mai gandeste-te
Si mie mi s-a intamplat asa, si am facut greseala sa ii despart.am reusit. dar ce crezi ca s-a intamplat? Acel baiat a aflat si a iesit mai rau ca inainte ( adica mai rau decat sa nu fiu cu el ), acum nici nu mai vb cu mine ( nici acar ca intre prieteni ), desi eram prieteni buuni. Deci nu face si tu greseala asta?
Daca cei doi au o relatie destul de lunga eu zic ca e chiar ceva serios... daca tipa e intr-adevar mai uratica cum spui, cel mai probabil el a trecut de mult peste chestia asta si nu ii mai pasa ce crede lumea, atata timp cat el e fericit cu ea.Plus ca prietenele tale iti pot spune asta doar sa te faca sa te simti mai bine. Sfatul meu e sa nu lasi viata sa treaca pe langa tine si sa incearci sa te concentrezi si la alti baieti....are balta destul peste
Da ce va bagati voi imd lasatio daca i place asa mult de iel sa incerce cumva sa vb cu iel sa-si faca curaj si sa incerce sa o placa pe ia mai multa ca pe cea cu care e iel acum