| Blossomis a întrebat:

Imi place de un baiat care are o iubita, e cu ea de 7 luni.Nu e cine stie ce frumusete,iar prietenele mele spun ca nici nu ma compar cu ea,e cam uratica.
El arata foarte bine.

Nu stiu ce sa fac, cred ca se iubesc mult, dar imi place mult de el.Voi ce ati face in locul meu?

76 răspunsuri:
| Pufffx a răspuns (pentru Blossomis):

Daca nu te intereseaza opinia noastra de ce postezi intrebarea ca sa? Tu crezi ca noi toti care am comentat avem o problema sau tu esti aia cu problema la toti li se pare ceva absurd sa desparti pe cineva doar pentru ca iti place de el si pentru asta sa il desparti de o fata pe care o iubeste. Si la faza cu vezi tu in intrebare ca vreau sa ii despart nu nu vad dar vad in comenatrile anterioare cand ai zis ca nu sti ce sa faci si nu poti sa stii ce momente au petrecut impreuna nu doar in pat se petrec momente poate are amintiri cu ea in alta parte anumite gesturi care pentru unele persoane care stiu sa iubeasca coteaza.

Răspuns utilizator avertizat

De ce consider ca nu o iubeste asa mult? Daca nu o iubea de ce ar sta cu ea 7 luni? In astea 7 luni putea sa stea cu mai multe? Ma rog e problema ta dar nu e frumos sa te bagi intre ei asa cand vei fii mare dac vezi unu care e casatorit te bagi peste el? Ceva de genu se intampla si acum.

| marioneta a răspuns:

Nu te baga intre ei, nu ii frumos trebuie sa te pui in locul ei :tie ti-ar placea sa ai o relatie si sa intervina o fata intre voi? Nu prea cred! asa ca mai gandeste-te

Da acu esti copil dar ceea ce vrei sa faci acu cand vei fi mare va fi echivalent cu a desparti doi oameni casatoriti/ logoditi ceva de genu.

| marilus a răspuns:

Mai bine il lesi sa fie cu cineva pe care o iubeste decit cu una de frumusete

| poortoocaalaa a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat asa, si am facut greseala sa ii despart.am reusit. dar ce crezi ca s-a intamplat? Acel baiat a aflat si a iesit mai rau ca inainte ( adica mai rau decat sa nu fiu cu el ), acum nici nu mai vb cu mine ( nici acar ca intre prieteni ), desi eram prieteni buuni. Deci nu face si tu greseala asta?

| AdrianaaaAdry a răspuns:

Poi dupa parerea mea ar trebui sa-i spui ce simti da nu fata in fata... poate pe messenger sau facebook

| ANDREIsauTEDY a răspuns:

I-as spune ce simt si as lasa ca totul sa se intample de la sine.

| Eshx a răspuns:

Daca cei doi au o relatie destul de lunga eu zic ca e chiar ceva serios... daca tipa e intr-adevar mai uratica cum spui, cel mai probabil el a trecut de mult peste chestia asta si nu ii mai pasa ce crede lumea, atata timp cat el e fericit cu ea.Plus ca prietenele tale iti pot spune asta doar sa te faca sa te simti mai bine. Sfatul meu e sa nu lasi viata sa treaca pe langa tine si sa incearci sa te concentrezi si la alti baieti....are balta destul pestehee hee

| Maciuca_Marina_Adriana_Beatrice_1987 a răspuns (pentru Blossomis):

Pai daca tu nu ai avut momente frumoase langa un baiat, asta nu inseamna ca nu are nimeni.De-aia e lumea in halul in care e, ca se gaseste cate un copil facut la eprubeta sa se bage in relatiile astora, pentru ca singura e grau sa-ti faci relatia ta bazata pe sinceritate si etc si nu pe furate. Daca de mici ganditi asa, tot la fel si peste cativa ani, dar o sa va dati seama mai tarziu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te baga intre ei! Stiu cum e. Pune-te in locul fetei si vezi daca ti-ar placea sa te desparta alta de el. Nu cred ca ti-ar placea!
Si ce-i daca e ''uratica'' fiecare e frumos in felul lui. Nu mai critica oamenii dupa trasaturile exterioare. Poate acel baiat s-a uitat la interiorul fetei, nu la exterior, frumusestea conteaza daca este in suflet.
Degeaba esti frumoasa daca nu ai nici pic de obraz happy