| AnonimA47 a întrebat:

Îmi place de un băiat dar el mă ignora in continuu. De curând i.am spus ce simt dar el mu mi-a spus nimic iar acum îl vad flirtand cu o prietena si am auzit de la un amic de al lui ca mă place si nu mai stiu ce sa fac am nevoie de ajutor

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Baieti sunt imaturi la varsta aia e normal asa ceva ce sa faci asta e, poate nici el nu stie ce vrea, o fi popular si se crede o zeitate pe pamant

| Doub a răspuns:

Mai sunt o groază de băieţi drăguţi pe lumea asta, mergi mai departe.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Doub):

Numai draguti? auzi la ea laughing

| RainmakerX a răspuns:

Hey! ツ

★Sincer, imi pare rau sa spun asta dar se vede clar ca tipul nu te place sau daca te place atunci este un prost si nu-ti merita atentia.

★"i.am spus ce simt dar el mu mi-a spus nimic iar acum îl vad flirtand cu o prietena" Baiatul nu te place. Daca ar fi simtit ceva pentru tine atunci ti-ar fi spus atunci cand i-ai spus si tu. Nu asa ar fi normal? *nu stiu...intreb, eu asa as face*

★Flirta cu o prietena? Inainte de a trage anumite concluzii incearca sa te gandesti daca flirta sau daca doar vorbea. Cine stie? Poate vorbeau despre tine?! Mai stii? Poate nu stie cum sa te "abordeze". Trebuie sa ne gandim si la asta.

★Amicul ti-a spus asta...Hmm.
Pai trebuie sa te gandesti daca acest amic este sau nu acel gen care sa-si bata joc.

★Ori si-a batut joc de tine, ori acel tip chiar te place. Trebuie doar sa te gandesti bine daca acel "amic" ar fi in stare sa-ti faca una ca asta *sa te minta doar ca sa se "joace" cu tine*

★Mai bine astepti. Nu fa nicio miscare! Ai facut destul cand i-ai spus ce simti pentru el. Acum, daca simte ceva... o sa faca el o miscare cat de curand.

★Daca nu atunci treci mai departe.
Nu e ultimul baiat de pe planeta...

Succes! ✌

| Mayar a răspuns:

Noh, daca are tupeu sa flirteze cu alta, sigur o fi avand curajul sa iit zica ca te place sau sa iti faca si tie ochi dulci. Din moment ce nu ti-a facut, acela e doar un zvon cum ca te.ar place. E clar, ce e asa greu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O data ce baiatul nu da 2 bani pe tine si se da la altele e clar ca nu te place. probabil amicul ala de care zici doar face misto de tine

| thisgirl a răspuns:

Lasa-l sa spere. Sa nu ii mai dai sperante ca il placi. Daca tu chiar il placi, ai grija sa nu se vada asta. Daca stie ca il placi, se va folosi de tine. Poate el se preface si sigur nu vrei sa te aiba la degetul mic.

| Idk_Sara_1996 a răspuns:

Ori amicul lui te-am mintit si asta este cel mai probabil la felul in care se poarta cu tine...