Si eu am patit la fel.Nu este nimic.nu conteaza ce spun ceilalti.Conteaza ca tu sa fii fericita alaturi de ex.De exemplu la mine a fost f.bine si a durat app. 1 an.Deci nu mai asculta parerea celorlati. Tu esti cea mai importanta din viata ta.Mooolt succes
Ce conteaza ceea ce spun ceilalti? Daca tu il placi si esti sigura ca vrei sa-i spui, dai drumu'! Poate el va fi special cu tine, n-ai de unde stii. Succes :*
Buna!
Ce treaba ai tu cu ce spun ceilalti? Daca ne-am luat dupa "gura lumii" nimeni nu ar mai fii, crede-ma!
Atata timp cat esti fericita, nimic nu mai conteaza!
Bafta! :*
Pff ceva de genu am patit si eu...si ar fi bine sa i spui pana nu e tarziu si ai putea sa l schimbi ca sa nu l urasca asa multi cum spuneai tu.
deci fapte nu vorbe si succes
Ceao! pai nu-ti fie frica. Poate il ajuti sa iasa din monotonia asta. lumea poate nul uraste poate copiii tampiti.asa sunt pustii astia. Du-te spune-i ce simti si iti promit eu ca ala va fi cel care te va face cea mai fericita>! sunt sigur d asta! iti urez bfta asa va veti ajuta amundoi!
Daca ceilalti il urasc din cauza Domnului: "Fericiti veti fi cand va vor prigoni si vor spune tot cuvantul rau impotriva voastra din pricina Mea" atunci sa-ti placa de el de 2x mai mult, ca este un fiu iubit al Domnului.
Acuma nu stiu eu care a fi cauza, dar daca nu este o cauza veritabila atunci nu-ti fa probleme de gura lumii, ca atunci cand le-a fi foame o vor inchide.