| ioana32 a întrebat:

Imi place de un baiat! El e cu un an mai mare ca mine!
Mi-a dat manualele lui! Cand il privesc si el ma priveste... e foarte timid cu mine!(La fel sunt si eu) Parca e rusine de ceva tongue
Ma place?(celui mai inteligent raspuns ii dau funda)

Răspuns Câştigător
| Stassy a răspuns:

Uite, exista baieti care sunt timizi din fire, insa exista sh aceia care sunt timizi doar cu persoanele placutetongue

In cazul k e a doua varianta corecta, DA te place happyhappy Insa acum, ca sa fii sigura, incearca sa fii putin mai indrazneata cu el sa vezi daca se comporta la fel, ei bine, fii sigura k ce ti'am zis e adevarat happy

Sau spune'i ce simnti pentru el sh atunci e cel mai bine happy

Bafta tongue

| ioana32 explică (pentru Stassy):

El e foarte indraznet in fire...vb mult...dar cu mine ii rusine laughing

10 răspunsuri:
| Delicacy a răspuns:

Dacă ai sânii mari, te place.

| AVRILavigne1000 a răspuns:

Uite te place dar uite cea mai usoara metoda de a afla intreba-l iti place de cineva daca se uita la tine si nu zice nimic e intraostit de tine
mai intreaba-l cum o cheama pe fata de care iti place daca nu zice nimic pe tine te place sau daca zice pai nu sunt sigur tot pe tine te place dar ii e asa rusine incat nu scoate nici o vorba

| DieBitch a răspuns:

Păi posibil. dar încearcă să afli asta tongue
dar nu fă chestii să ieși-n evidență, încearcă să intri in discuție cu el. despre orice și vezi ce-l atrage încearca să vezi cum le priveste se comportă cu restul și dupa fă comparație cum te privește/comportă cu tine. Îți mai poți da seama după cât de des vorbește cu tine cât timp.cât de frumos dar încearcă și tu să-i dai de înțeles că-l placi tongue
te descurci tu. baftă să auzim numai de bine!

| kasty a răspuns:

Roaga-l sa te si ajute la teme daca tot ti-a dat manualele... si incet incet va lasa timiditatea
cred ca va placeti reciproc, dar timiditatea nu va lasa sa va exprimati
gaseste cat mai multe scuze pentru a fi impreuna... o tema care nu iti iese, un concert in aer liber, ai castigat 2 bilete la film si prietena ta nu poate sa mearga cu tine(poate vrea el), pc-ul iti face figuri... si petrece mai mult timp cu el
bafta

| ioana32 explică:

As vrea sa va dau la toti fundita tongue SI el e foarte prietenos si indraznet dar cu mine ii cam timid tongue:X

| DieBitch a răspuns (pentru ioana32):

Dacă cu tine este timid, îți dai seama că simte ceva... dar îi este rușine poate își ia inima în dinți și face el primul pas!tongue

| ioana32 explică (pentru DieBitch):

Sa speram laughing) :X

| Micoto a răspuns:

Foarte posibil sunt si baieti timiz din fire dar mai sunt si alti care sunt timiz doar cu o anume persoana.
Te sfatuiesc sa ii spui ce simti asa e cel mai bine big grin