Buna!
Daca nu te place si ii place alta fata, inseamna ca nu te merita!
Lasa Sunt multi baieti pe lumea asta.
Si nu cred ca ar trebui sa-i spui ca-l placi: daca el nu te place si te va respinge, poate ca va spune tuturor ca il placi si asa vei strica tot.
Poti sa-l intrebi ce parere are despre tine: adica daca esti o prietena de treaba etc. Si incearca sa devii o persoana de incredere pentru el. Poate ca prietenia se va transforma in dragoste.
Si tine minte: Persoana care te iubeste nu te va rani niciodata.
Multa bafta!
Nasol daca o place atat de mult, incearca sa i atragi putin atentia catre tine, expuneti calitatile tale mai mult si defectele celei pe care o place. Poti incerca sa si flirtezi putin cu el sa vada ca l placi dar fi inacesibila, joculte din astea, noua baietilor ne plac.
Bună carolina,
Dacă el nu te place, de ce trebuie să visezi la el?! Mai sunt băieţi în lumea asta, caută pe cineva care te place şi nu se uită la altcineva. Nu are rost, mai bine păstrezi o relaţie de amicie între tine şi el.
Baftă!
Buna draga mea! Pai. sfatul meu catre tine este...:Vorbeste cu el poate asa lamuresti lucrurile, poate totusi si luyi i place macar putin de tne...si daca nu.pai nu suferi din cauza asta.mai sunt baieti in lume ok? Bafta la agtzat!:* pupicii
Pai multe il plac, si eu sunt una din ele. si alea au avut curaj sai zica da eu nu. si se enerveaza cand aude.si nu vreau sa stric relatia pe care o am acum.
anonim_4396 întreabă: