anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place de un baiat sunt cu el dar en nu prea ma baga in seam si cand ma baga ma baga cam mult! Nu stiu ce sa fac sa nu il mai bag in seama sa ma despart de el nu stiu pur si sumplu nu stiu! dau fundita la cel care ma ajuta cel mai mult va rog! kiss va rog

7 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Dupa ce am pierdut timp citind postarea ta, realizez ca acel baiat are suficiente motive pentru a fi indiferent fata de persoana ta. Cand te baga mult in seama? Cand vrea sex, ca doar pentru asta-s bune specimenele ca tine. Nu e o jignire, e o lauda...chiar si pentru sex imi pari putin iesita din relief. Esti cu un baiat? Nu esti, stai cuminte, si nici n-ai motive sa te desparti, pentru ca nu poti vorbi de "impreuna".

| MasterOfDisaster a răspuns:

Dupa cum scrii ai cam 11-12 ani,deci desparte-te de ala, si traieste-ti copilaria, ca mai ai timp de iubiti si mai tarziu.

| Seby80 a răspuns:

Schimbati fata...

| Bobo03 a răspuns:

Daca il iubesti te sfatuiesc sa nu te desparti si sa ii spui cum sta treaba si nemultumirile tale nu trebuie sa faci lucruri care nu sunt cu voia ta trebuie sa te afirmi deci daca iti place de el si il iubesti stai in continuare si spune-i ce ai pe suflet si ce te deranjeaza la el iar daca nu spune-i PAPA NU AI STIUT SA TE COMPORTI CU O FATA ceva de genu fundita :S sper ca te-am ajutat

| Expertul a răspuns:

Daca te place si il placi poti sa incerci sa fii tu mai indrazneata adica vorbeste cu el,tine-l de mana, pupal pe obraz, fa-i cat mai multe lucruri sa-l faci sa te adore...In caz ca nu te place si tu il placi da-te pe langa el,imprieteneste-te cu prietenii lui ca sa ajungi la el,imbraca-te frumos, fii mai smechera putin, uita-te-n ochii lui si vei sti daca te iubeste sau nu.Cel mai bine e sa-ti traiesti copilaria ca de iubire si dragoste o sa ai timp destul de o sa te plictisesti! Bafta!

| OpenMindedGirl a răspuns:

Dudy, daca tipul e baiat destept, simpatic si tine la tine si tu la el, atunci mai dai o sansa. Daca nu se merita si o faci pentru ca ti-e mila de el sau nu ai curajul sa ii spui ca vrei sa te desparti de el (altfel nici nu considerai optiunea asta), de ce sa iti bati capul? Mai ales din moment ce el nu prea arata interes.

| AllyKempo a răspuns:

Fi sincera, o sa iti vina cuvintele de la sinewinking Ii spui ca nu iti place cum se comporta cu tine si gata, va despartiti