| mariaale a întrebat:

Imi place de un baiat suntem cl diferite (adica eu in c el in d ) viine la niste pregati pentru olimpiada si na tot se uita la mine si in poza ma loveste peste fun si intr-o paza am stat numai cu el si am vb si na o vrut sa ma ia de mana si na... Nustiu daca ma place thinking Dupa parerea vostra ma place?

raspun cat mai repede va rogg :*:*

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Unii fac asta din lipsa de ocupatielaughing.
Poate ca ii place nu poate cineva sa iti spuna cu siguranta. poti sa te convingi si singura intrebandu-l pe mess (ca suntem in VACANTA!laughing) si daca el zice ca da si se da pe langa tine poate iesiti si voi prin oras si din asteahappy.

6 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Te va place sigur daca mai inveti un pic limba romana!

| Orannginna a răspuns:

Pai incearca si tu sa'l descosi putin...subtil bineinteles. Nu'l mai lasa sa puna manuta pe fund cand vrea el ca se'nvata. Probabil ca te place daca iti cauta compania, te priveste atent si alte d'astea. Da' na, acum fii si tu fata desteapta si daca te prinzi ca vrea doar sa se joace, arata'i ca stii si tu s'o faci. happy

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca il paci...
nu ai nimic de pierdut.
asa daca afli ce vrea o sa-ti fie mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La cum te exprimi si la cat de corect scrii, ma indoiesc ca un tip care merge la pregatire pentru olimpiade s-ar uita la tine. Sau poate va pregatiti pentru corijente.

| mariaale explică:

scuza pauza ii

nu ii chsti aia ma lovi doar da o data

si tot in primite pe mess pupici si chesti dinaste (:X:X:X)
si are la statu dnd numai ale...