Daca i-si va lasa iubita pentru tine, te va lasa si pe tine pentru altcineva.
Deoarece daca va face chestia asta nu e serios, deci daca gaseste pe altcineva care-i mai frumoasa, acest "Tip" te va lasa 100%, tu alegi, i-ti urmezi hormonii sau i-ti urmezi inima, tin sa te-anunt ca hormonii te pot fraierii.
Ohhh si daca crezi ca el este special si nu te va lasa pentru altcineva din cauza frumusetii, chiar te place mai mult decat iubita pe care o are acum, pune-ti intrebarea:
Este o alegere buna ca sa o lase?
Gandeste-te ca poate tot asa o sa-i placa de altcineva mai mult decat tine daca va fi impreuna cu tine, si atunci?
Vei ramane cu o inima spulberata!
Vei cadea in propria-ti groapa!
Eu zic, sa-l lasi in pace, nu te baga intre ei doi, nici tine nu ti-ar placea ca altcineva sa se bage intr-e tine si iubitul tau nu?
Cunosc si eu tipul asta si i-am vazut cum "actioneaza".Ma bucur sincer ca pana acum am reusit sa-i evit, totusi.Imi pare rau sa spun ceva care poate te va supara, dar tot ce face el acum e sa se joace.Nu am suficiente data ca sa spun asta,dar probabil ca nu o iubeste pe niciuna dintre voi doua, ci doar e atras de voi.Dar un lucru e sigur:NU-L MAI LASA SA TE PUPE SI SA SE COMPORTE CU TINE CA SI CU IUBITA LUI, CAND NU ESTI DE FAPT! Asta nu va face decat sa-l incurajeze in joaca lui.Va crede ca acest joc la dublu chiar ii va merge si nu te vei alege decat cu dezamagiri. Daca il ignori in schimb sau esti foarte rece cu el e foarte posibil sa ii atragi cu adev atentia si ca il faci sa te placa cu adev.Dar nu iti pot promite nimic, asa ca nu incerca decat daca esti pregatita sa-l pierzi. Succes si sper ca nu te-am suparat!
Pur si simplu, nu-l mai lasa sa te pupe, nu-i mai da sperante. este posibil ca baiatul chiar sa te placa, dar gandeste-te putin, de ce nu s-a despartit de fata aia pentru tine? e ceva necurat la mijloc. el, in momentele astea probabil incearca isi face,, provizii" in cazul in care o sa se desparta de prietena lui. Uite ce as spune eu sa faci: i-ai putea spune sa nu se mai comporte astfel, asta este ca si cum ai fi o roata in plus si l-ai mai putea ignora. Si daca intr-adevar te place asta il va face sa moara in interior.
Cred ca ar trebui sa te gandesti mai bine ce vrei tu de fapt, deoarece pentru el poate fi doar un joc felul in care se poarta cu tine, sau poate ca ii placi cu adevarat dar crede ca tu esti cea care nu simte nimic special pentru el. trebuie sa risti in viata daca vrei sa castigi ceva.
In fine, dupa parerea mea, ar trebuie sa il intrebi pe el de ce se poarta in acest fel.ii poti adresa intrebarea spunandu-i ca esti confuza si nu ai vrea sa ii intelegi gresit gesturile.
Sper ca opinia mea te va ajuta. Oricum nu trebuie sa te iei dupa nimeni ci doar dupa tine si inima ta. :*:* ai grija de tine