| LALALALASONG a întrebat:

Imi place de un tip care are o prietena de 3 ani. El a inselat'o pe ea si eu pe prt meu, acum 1 an si ceva.Si acum o sa facem revelionul impreuna...Si o sa o insele iar eu numai sunt cu nimeni. Mi-as dori sa fie doar al meu si sa termine cu tipa aia( ea a iesit cu altu, s-a dat la altu, au avut certuri uratE) si la urmatoarele faza din astea s-a term relatia. Dar pana nu se termina eu nu stiu ce sa fac, cum sa ma bag chiar daca este urat dar imi place foarte mult de el. El este cu 3 ani mai mare ca mine dar nu conteaza asta. O sa mergem intr-o tabara de revelion cu prieteni si acolo o sa purtam mai mult ca un cuplu si al telefon vorbim non-stop.cu prietena lui nu se intalneste. Ce sa fac? (Helpppp(FUNDA)... daca aveti un sfat va astept la id meu de mess : bby_biianca

Răspuns Câştigător
| bngthtbx a răspuns:

Eo zic sa profiti de ocazie si sa-i arati tot ce tu esti si ea nu e, tot ce tu poti sa faci pentru el si ea nu. arata-i ca umpli golurile lasate de ea. asa il poti face sa nu mai astepte sa-i greseasca ea si sa o lase pentru tine. si daca nu merge asa. FI acolo pentru el atunci cand EA NU E!

3 răspunsuri:
| negru30 a răspuns:

Prietena lui s-a dat la altul - tu l-ai inselat pe al tau - lasa oamenii in pace nu mai gasesti baiat - nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altuia pentru ca o sa-ti vina si tie randul si nu o sa-ti placa

| kaylla a răspuns:

Daca el a inselat-o si ea l-a inselat atunci de ce mai continua relatia?! Poate este ceva mai mult intre ei, te-ai gandit la asta?! Daca el a inselat-o nu te gandesti ca poate acelasi lucru il face si cu tine? Poate si pe tine te inseala cu alta! Pune-te pentru cateva minute in situatia ei, a iubitei lui si vezi cum te-ai simti! Nu vreau sa fiu rea si nici sa te judec dar nu mi se pare ok ceea ce faceti voi! Daca nu mai iubiti persoana de langa voi e mai usor sa va despartiti decat sa ii inselati! Asa cum face el cu ea poate o sa faca si cu tine! Eu nu pot sa iti zic sa mergi mai departe cladindu-ti fericirea de moment pe suferinta celor din jurul tau! Ai grija ca uneori roata se mai si intoarce si ca intr-o buna zi s-ar putea sa fii tu cea care iubeste si e inselata!

| Andya a răspuns:

Profitawinking
Asa am facut si eusmug
Eu eram cu un baiat, actualul meu iubit era oarecum amantullaughing sh a doua zi l-am lasat pe acela sh l-am luat pe celalaltlaughing
Profita de ocazie atat timp cat ea nu e...
Sh dupa cate zici tu, ei nu prea mai par a fi impreuna deci...winking
Succes:*