Eo zic sa profiti de ocazie si sa-i arati tot ce tu esti si ea nu e, tot ce tu poti sa faci pentru el si ea nu. arata-i ca umpli golurile lasate de ea. asa il poti face sa nu mai astepte sa-i greseasca ea si sa o lase pentru tine. si daca nu merge asa. FI acolo pentru el atunci cand EA NU E!
Prietena lui s-a dat la altul - tu l-ai inselat pe al tau - lasa oamenii in pace nu mai gasesti baiat - nu-ti cladi fericirea pe nefericirea altuia pentru ca o sa-ti vina si tie randul si nu o sa-ti placa
Daca el a inselat-o si ea l-a inselat atunci de ce mai continua relatia?! Poate este ceva mai mult intre ei, te-ai gandit la asta?! Daca el a inselat-o nu te gandesti ca poate acelasi lucru il face si cu tine? Poate si pe tine te inseala cu alta! Pune-te pentru cateva minute in situatia ei, a iubitei lui si vezi cum te-ai simti! Nu vreau sa fiu rea si nici sa te judec dar nu mi se pare ok ceea ce faceti voi! Daca nu mai iubiti persoana de langa voi e mai usor sa va despartiti decat sa ii inselati! Asa cum face el cu ea poate o sa faca si cu tine! Eu nu pot sa iti zic sa mergi mai departe cladindu-ti fericirea de moment pe suferinta celor din jurul tau! Ai grija ca uneori roata se mai si intoarce si ca intr-o buna zi s-ar putea sa fii tu cea care iubeste si e inselata!
Profita
Asa am facut si eu
Eu eram cu un baiat, actualul meu iubit era oarecum amantul sh a doua zi l-am lasat pe acela sh l-am luat pe celalalt
Profita de ocazie atat timp cat ea nu e...
Sh dupa cate zici tu, ei nu prea mai par a fi impreuna deci...
Succes:*