| larisuk_9942 a întrebat:

Imi place de un tip cu 1 an mai mare ca mine dar pana acum am crezut ca ma place pentru ca se uita la mine frumos ma saluta si zambea tot timpul cand mavedea. dar intr-o seara a scris la status ca iubeste o alta fata si eu atnci m-am simtit dezamagita si nu stiu ce sa fac...

Răspuns Câştigător
| Naomitza a răspuns:

Crede-ma acum ar trebui mai bine sa te agi in seama ...sa vb cu elsi chesti dinastea.sa vez daca are prietena da sau nu...credema lari ca poate nnu are si poate te combini cu el. tongue

7 răspunsuri:
| andreeaaa1 a răspuns:

Buna! Poate a scris asta pentru a nu-ti da tu seama.Si mie imi placea deun baiat de la mine din clasa dar numai ca el era cu 2 ani mai mare si nici nu aveam id-ul lui.
Am facut tot posibilul sa-l uit dar numai prietenii m-au facut sa uit de asta.De abia in vacanta de vara l-am uitat, iar acum ii place altei fete de el.SAraca.Sa revenim la problema ta.Eu zic sa-ti faci cat mai multi prieteni pentru al putea uita si sa-l eviti doar daca vrei sa uiti, iar daca nu vrei sa uiti Iubeste-l in secret sau chiar poti sa ii spui pe messenger ce simti pentru el.
Succes!

| bOom a răspuns:

Poate te considera doar ca o amica.Insa daca are prietena, sfatul meu ar fi sa nu intervii in relatia lor, pentru ca nu e bine.
Mie tot asa mi s-a intimplat cu un baiat.Imi zimbea mereu, cauta mereu sa ma sarute etc.
Insa am aflat ca este un mare afemeiat si avea prietena de un an. Din cite am auzitt el se purta cu ea fooarte rau, o numea in tot felul, isi batea joc de ea. Sper ca acest baiat care iti place sa nu fie asa. Tu incearca sa te ocupi cu alte lucruri ca sa nu te gindesti la el.In plus inca nu esti indragostita de el, asa ca este un mare plus.
Ai grija de tine! Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate să iubească o altă fată şi să te placă şi pe tine. Tu vezi-ţi de ale tale, dacă te place mult, vine el singur. Dacă nu, ce nevoie ai de el?

| alexgogo a răspuns:

E trist, o sa vezi ca viata e mult mai grea de atat. o sa ai de carat pietre mult mai mari in viitor.

nu sti ce sa faci... indreapta-ti atentia catre alt baiat. succes

| larisuk_8791 a răspuns:

Da...si are in clasa vreo 2 fete care se dau la el si cred ca si el le cam place pentru ca dupa ore merge in parc si sta cu ele.

| larisuk_8791 a răspuns:

Nu stiu ce sa spun. pentru ca l-am vazut ca petrece timpul liber de dupa scoala cu 2 fete de la el din clasa si sta in parc numai cu ele si unei dintre ele i-a zis ca o iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi e frica sa ii spun pe messinger pentru ca pote va rade de mine.si ii e frica si daca ar zice NU? as fi.foarte suparata.