| feelsLIKEqwerty a întrebat:

Imi place de un tip. E ignorant. Am incercat sa deschid o conversatie, insa nu prea a mers. Care credeti ca este cea mai putin penibila metoda sa il cunosc? Sa vad ce fel de persoana este?-sa putem vorbi... Multumesc mult! happy

Răspuns Câştigător
| AdryTheBest a răspuns:

Pai, daca ai curaj, poti sa il intrebi ce mai face de mai multe ori (nu in aceeasi zi), iar daca el e la fel de ignorant, dupa un timp, intreaba-l de ce se poarta asa cu tine. Probabil va fi uimit, dar isi va da seama ca esti altfel decat altii.
Sau ai putea sa mai incerci sa abordezi diferite subiecte comune (scoala, colegi...) si daca el raspunde, continua conversatia. Daca nu pare interesat, nu iti pierde speranta!
Succes!

| feelsLIKEqwerty explică (pentru AdryTheBest):

Multumesc! E cel mai optimist raspuns.happy O sa vad eu ce-o sa fac. Voi incerca ce mi-ai zis...

10 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Pai daca spui ca-i ignorant nu inteleg de ce vrei sa vorbesti cu el, sa-l cunosti? Daca el nu" te baga in seama" nu vad cum poti sa obtii ce ti-ai propus.

| feelsLIKEqwerty explică (pentru pisoias):

Ne-am cunoscut din multime la o activitate. Din pacate el nu ma mai tine minte (cred)... Nu stiu ce ma atrage la el. Ma simt atat de stupid sad

| mona a răspuns:

Din cate am inteles te cam ignora si nu are rost sa iti mai pierzi timpul incercand sa conversezi cu el

| neutrino a răspuns:

Atunci cand un baiat nu prea te place si nu-l duce nici capul, devine ignorant. In aceste conditii nu-i poti raspunde decat cu aceeasi moneda si poate ii starnesti interesul. Daca nu, nu-i mare pierdere!

| JustPaly a răspuns:

Simplu sunt baiat deci il inteleg te place dar in acelasi timp incearca sa se decida cu o alegere

| feelsLIKEqwerty explică (pentru JustPaly):

Bun. Si eu ce sa fac? P.S.: M-as bucura sa fie cum zici tu, dar mai intai vreau sa-l cunosc mai bine.

| MuzicaBooM a răspuns:

Daca acesta este ignoant, inseamna ca nu prea te place...sadNu incerca sa il tragi dupa tine daca nu are nici un sentiment pentru tine....Incearca sa cauti alt tip.sad
SAUUU...
Poate te place, dar e rusinos.Gaseste-i momente in care il poti face sa uite de rusine...
SAUUUU...
Este prea retras si nu vrea prieteni.Incearca sa vorbesti cu el astfel incat sa ii arati ca este minunat sa ai prieteni.winking

Ti-am scris mai multe motive pentru care cred ca nu vrea sa vorbeasca cu tine.Doar una ii ascunde ce are pe suflet. Vorbeste cu el si aflawinkingwinkingwinking
Puup:*

| feelsLIKEqwerty explică (pentru MuzicaBooM):

Phhhh, multumesc mult! Dar cred ca este mai grav de-atat... Eu sunt in faza in care vreau sa ne cunoastem. Sunt fata. N-am cum sa-l scot eu in oras. Imi trebuie ceva... sa ne apropie. Chiar nu stiu ce sa fac. sad

| MuzicaBooM a răspuns (pentru feelsLIKEqwerty):

sad imi pare rau