Buna! parerea mea este ca ar trebui sa afli mai multe despre relatia lui cu acea fata. Daca chiar se iubesc cred ca ar trebui sa il lasi in pace daca aceea fata nu exista ar trebui sa-i spui ca iti place de el.Decizia iti apartine.succes!
Avea scris "o iubesc pe "..." sau avea scris "iubesc o fata?" ca daca avea a2 varinata poate era vorba de tine
El se uita la mine si acum dar zici ca ar vrea sa-mi faca in ciuda cu ele.si am un coleg foarte bun si cred ca el crede ca el e prietenul meu si se uita foarte urat la el cand e cu mine
Eu zic sa ii da-i pace si sa treci pe langa el ca si cum nu l-ai vazut vreodata. poti sa iti indrepti atentia catre alt baiat.Lasa-l pe el sa isi iubeasca fata si u ocupate de alceva
Sai zici ca il iubesti si poate se gandeste si o lasa pe aia si te ia pe tine" >_
De fiecare data cand sunt in parc cu prieteni meii si e si "el " acolo se uita tot timpul la mine.si eu am incercat sa-l fac gelos. cu un alt baiat si de atunci cand ma vede cu baiatul acela se uita foarte urat.de parca ar avea o problema cu el sau ceva de genul asta.chiat nu stiu ce sa mai fac. sper ca sa merg luni cu el la scoala singuri si sa aflu informati despre aceea "persoana iubita"de el... pls ajutati-ma!