Pai depinde de caz...
1)va cunoasteti:
-incearca sa fi sociabila cu el, sa fi deschisa
-nu fa chestii care nu ii sunt pe plc, ca si mestecatul gumei spre exemplu
-incearca sa i zambesti atunci cand se uita la tine
-gaseste subiecte de discutii care va intereseaza pe amandoi
-aranjeaza-te discret, si ai grija sa arati impecabil prin preajma lui
2)daca nu va cunoasteti
-zambeste-i de la distanta
-chiar daca pare absurd, clipeste intens cand treci pe langa el, si lasa-ti privirea in jos
-dupa cateva zile, poti chiar sa-l saluti
si, asta e un truc mai vechi dar eficient, indiferent de caz:
-ia niste foi scrise de tine, la mana, ceva care ar putea sa-l intereseze
-cand treci pe langa el, fa-te ca scapi o foaie, iar cand te apleci dupa ea, scapa-le si pe celelalte
-daca te ajuta, intra in vorba cu el; zi ca apreciezi gestul lui si ca i multumesti, sigur il vei marca si o sa se gandeasca in continuu la tine
-daca trece indiferent, lasa o foaie si impinge'o in asa fel incat sa o vada; sigur te va striga sa ti'o dea inapoi; spune-i ca i multumesti fiindca fara foaia aia toata munca s-ar fi dus de rapa si incearca sa i povestesti despre proiectul ala
-daca nu ia nici foaia aia, ceea ce e cam imposibil, lasa'l ca se evde ca nu exsisti pentru el
-ai grija ca pentru trucu asta trebuie sa alegi un moment si un loc potrivit
succes!
Nu ne-ai zis cati ani ai tu.in fine. El te baga pe tine seama? Trebuie sa te da`i la el, sa-i faci pe plac sau pur si simplu sa vorbeste cu el, te-as sfatui sa vorbesti mai intai pe messenger ca acolo toata lumea are mai mult curaj sa zica anumite chestii si pa` urma vorbiti fata-n fata. Iti urez mult succes!:*
Uite am primit si eu un sfat de la o prietena cu multa experienta mi-a zis sa incep cu salut cf si cand te intreaba u? sa ii zici uite ma framanta ceva de mult timp eu te plac dar nu vreau neaparat o relatie intre noi 2 dar s-ar putea sa fie mai bine daca nu il iei direct.si mi-a zis ca vin ei la tine sa stii ca asta nu merge la toti baietii asigurate ca el e destul de indraznet o alta solutie ar fi ca poti sa ii atragi atentia cumva dar in asa fel incat sa nu pari disperata sau sa intri in vorba cu el nu stiu mi-ar fi usor daca as sti ce fel de baiat e dar totusi sper sa te ajute aceste sfaturi dar ai foarte mare grija caci depinde foarte mult ce fel de baiat este sfatul meu este sa te uiti si la alte raspnsuri si sa tragi concluzia cea mai potrivita