Buna.La 22 de ani nu ar trebui sa iti mai reproseze nimic.Probabil parintii tai sunt genul ala care te-ar izola pe perioada studiilor si imediat ce termini iti scot ochii ca nu ti-ai gasit sot in cateva luni. Jale... Sfatul meu e sa tii pentru tine.Esti propriul tau adult, nu mai ai nevoie de aprobarea lor.Cand te vor intreba daca ti-ai gasit pe cineva, abia atunci le spui.
Ce studii faci in prezent?
Nu le mai spui.
Esti majoră si poti avea pe cineva.
Numai sa te placa si el pe tine.
Daca ai intr-adevar 22 de ani, atunci nu-i cazul sa te mai plangi de parinti sau sa le dai lor raportul, ca ar trebui sa fii destul de matura si inteleapta, ca sa decizi ce vrei sa faci cu viata ta si pe cine iti doresti ca iubit.
Tu esti singura care decide acest lucru, nu parintii tai!
Le zici asa: "Imi place de unul, aveti de ales, ori vorbesc cu voi, ori tin pentru mine. Deci? Cum facem?"
Dacă le dovedești că studiile merg bine și că relația ta nu le afectează cu nimic, atunci nu văd de ce ar avea o problemă cu asta.
Mai ales că ai 22 de ani, nu 13. Ar trebui să fii suficient de matură încât să-ți poți stabili corect prioritățile.
Daca vezi ca sunt deschisi si nu pot fi alaturi de tine, nu le spune, nu are rost. Urat din partea lor
Am avut o relație anterioară care a ținut 3 ani si 4 luni, iar eu mă vedeam cu el pe ascuns, deoarece alor mei nu le plăcea de el. Chiar și așa, am avut rezultate bune la facultate, doar că mi-ar fi plăcut să am o altfel de relație cu ai mei, una mai deschisă. Mereu mi-a fost teamă să aduc în discuție subiectul băieților, fiindcă îmi spun să fiu cu burta pe carte, în ciuda faptului că eu CHIAR învăț și îs sârguincioasă. ))
Esti majora asa ca te poti casatori. Dupa aia te spargi, faci copii, te angajezi si locuiesti in chirie pentru ca sotul a divortat si a dat bir cu fugitii. Previzibil.
Alexandragabriela93 întreabă: