Pentru ce ai vrea sa fii cu un curvar?
Pentru ca nici un baiat serios, care te iubeste si are sentimente adevarate pentru tine, nu ti-ar spune vreodata ca el are fete si femei.
Pare ca te-ai indragostit de cine nu trebuie!
Ești în stare să mai aștepți vreo 10 ani până îți propune el să fiți împreună din cate am citit.
Deci, eu nu cred că e așa mare iubirea față de el dacă mai vorbești și cu alți băieți.
Ai trei opțiuni posibile:
1. Îți faci curaj și vorbești cu el, îi zici ce simți. Poate te respinge dar măcar ai încercat.
2. Îl uiți și îți cauți pe altcineva
3. Aștepți să te caute el(ceea ce nu are rost, mai ales dacă au trecut doi ani de când sunteți doar amici).
"Deşi uneori e rău, îmi spune de altele, că el are femei dacă vrea"
Cât de oarbe sunteți voi unele. Acum e greu să vezi că unul care face ce ai spus mai sus, are o mică sămânță de cocalar în el, și nu te vei alege cu nimic bun în viața ta.
Mai bine lasă-l pe FătFrumos și alege calul. Te va face să suferi mult mai puțin.
Vrea sa te faca geloasa? Adica are maturitatea unui baiat de 15 ani? Daca ti-e frica sa nu-ti bata joc de sentimentele tale si il cunosti deja de 2 ani, probabil asta e doar intuitia care iti spune sa stai cuminte.
Da, e bine sa faci primul pas. Se poate si sa-si bata joc de sentimentele pe care le ai pentru el.
"Vorbesc cu mai multi baieti, ma simt atrasa." De toti? Faci casting sau ceva?
Multe sunt atrase de cei bine facuti, frumosi etc dar sufletul cum e? Daca tinea cu adevarat la tine nu mai pomenea de altele, atractia fizica pana la urma se consuma, daca nu esti compatibil sufleteste nu prea e ok
Multe sunt atrase de cei bine facuti, frumosi etc dar sufletul cum e? al naibi barbati pananormali vad suflete mai nou, nu ei vor fete frumoase dar arata ca moartea