anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Îmi place mult de el, mă atrage fizic, simt că e făcut pentru mine, e pe sufletul meu. Şi el mă place oarecum, spune că îl atrag, că îi sunt dragă. Deşi am 20 de ani, simt că nu am mai fost îndrăgostită aşa niciodată, adorm cu gândul la el, mă trezesc cu gândul la el, îmi imaginez viitorul alături de el. Vorbesc cu mai mulți băieți, mă simt atrasă, dar parcă nu simt acei "fluturaşi", cum îmi scrie el, cum deja îmi schimbă starea în bine. Dacă eram cu el împreună (într-o relație), clar nu mai vorbeam cu altcineva. Deşi uneori e rău, îmi spune de altele, că el are femei dacă vrea, dar eu continui să cred că vrea să mă facă geloasă, vrea să vadă dacă mă deranjează ce spune. Într-un fel sau altul îmi face bine, dar şi rău. Nu ştiu ce să cred, deja ne cunoaştem de aproape 2 ani, dar mi-e frică să-i spun că-l plac, că îl iubesc, că îi simt mirosul pe pernă, că mi-au rămas tipărite în minte gesturile şi mişcările lui. Mi-e teamă să nu-şi bată joc de sentimentele pe care le am pentru el. De multe ori i-am spus că-l plac, dar atât.
Momentan nu am vorbit de o relație sau ceva, dar eu aş vrea să fiu cu el, să se lege ceva între noi. Credeți că e bine să fac eu primul pas sau să mai aştept poate am norocul s-o facă el cândva? Sunt în stare să-l aştept până văd cu ochii mei, că a ales alt gen de fată şi că nu vede ceva mai mult alături de mine.

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Invita-l la o cafea

| RAY a răspuns:

Nu faci tu primul pas o face alta

| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ce ai vrea sa fii cu un curvar?
Pentru ca nici un baiat serios, care te iubeste si are sentimente adevarate pentru tine, nu ti-ar spune vreodata ca el are fete si femei.
Pare ca te-ai indragostit de cine nu trebuie!

| Andreeush a răspuns:

Ești în stare să mai aștepți vreo 10 ani până îți propune el să fiți împreună din cate am citit.
Deci, eu nu cred că e așa mare iubirea față de el dacă mai vorbești și cu alți băieți.
Ai trei opțiuni posibile:
1. Îți faci curaj și vorbești cu el, îi zici ce simți. Poate te respinge dar măcar ai încercat.
2. Îl uiți și îți cauți pe altcineva
3. Aștepți să te caute el(ceea ce nu are rost, mai ales dacă au trecut doi ani de când sunteți doar amici).

| Hammurabi a răspuns:

"Deşi uneori e rău, îmi spune de altele, că el are femei dacă vrea"

Cât de oarbe sunteți voi unele. Acum e greu să vezi că unul care face ce ai spus mai sus, are o mică sămânță de cocalar în el, și nu te vei alege cu nimic bun în viața ta.
Mai bine lasă-l pe FătFrumos și alege calul. Te va face să suferi mult mai puțin.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Vrea sa te faca geloasa? Adica are maturitatea unui baiat de 15 ani? Daca ti-e frica sa nu-ti bata joc de sentimentele tale si il cunosti deja de 2 ani, probabil asta e doar intuitia care iti spune sa stai cuminte.

| Plato a răspuns:

Da, e bine sa faci primul pas. Se poate si sa-si bata joc de sentimentele pe care le ai pentru el.

"Vorbesc cu mai multi baieti, ma simt atrasa." De toti? Faci casting sau ceva?

| Plato a răspuns (pentru Plato):

P.s. "Sentimentele" tale oricum sunt superficiale, nu s-ar pierde mare lucru. Practic iti bati si tu joc de ele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ii bine inseamna ca fierbe ceva in tine, daca zici ca-ti face si bine si rau.

| marinaru777 a răspuns:

Multe sunt atrase de cei bine facuti, frumosi etc dar sufletul cum e? Daca tinea cu adevarat la tine nu mai pomenea de altele, atractia fizica pana la urma se consuma, daca nu esti compatibil sufleteste nu prea e ok

| RAY a răspuns (pentru marinaru777):

Multe sunt atrase de cei bine facuti, frumosi etc dar sufletul cum e? rolling on the floor rolling on the floor al naibi barbati pananormali vad suflete mai nou, nu ei vor fete frumoase dar arata ca moartea