Te ajut eu, da-mi un mesaj cu id tau sa vb pe mess.Iti voi da cateva detalii despre secretele seductiei.Eu sunt web designer acolo.
-intreab-o pe ea daca e multumita de relatia pe care o are.
-el chiar ar renunta la ea pentru ca un prieten ii cere asta? ce fel de relatie au atunci?
-daca ar fi totusi sa ajungi sa fii cu ea, nu o sa te deranjeze ca a fost cu prietenul tau?
e complicata situatia. te-as sfatui sa te gandesti bine la consecinte, si daca intr-adevar iti doresti sa fii cu ea sau e doar un orgoliu...
Eu cred ca ar trebui s-o uiti... e iubita prietenului tau! cand te gandesti la ea, spune-ti in gand ca e iubita prietenului tau, deci e o fata interzisa, cel putin deocamdata cat este cu prietenul tau. Dupa ce se despart (dar fara ca tu sa ai vreun amestec) poti sa incepi sa flirtezi cu ea. Deocamdata o poti considera prietena si nimic mai mult.
Gandeste-te bine. Tu chiar o vrei pentru ca o iubesti sau e doar o dorinta de a ta pentru ca este foarte draguta si pare inocenta iar apoi o lasi cu prima ocazie? Stiu eu cazuri din astea.
Deci acorda-ti un timp de gandire apoi lua o decizie. Daca e doar un fel de moft, nu e bine sa le strici relatia! Ai avea si de ce sa te simti prost! Dar daca prietenul tau ar lasa-o daca i-ai zice tu, asta nu e o relatie.Trebuie sa ii explici ca daca o iubeste cu adevarat nu o va lasa la prima rugaminte insa daca nu o iubeste si nu vrea sa inteleaga eu zic sa ii zici sa o lase(chiar daca o iubesti si chiar daca nu ai scuti-o de o multime de probleme in aceasta relatie) si cu ocazia asta iti poti acorda o sansa cu ea daca chiar o placi sau daca nu, si ai descoperit ca e un moft, isi va gasi alt iubit mai bun.
Dar daca iubitul ei e bun si nu vrea sa renunte la ea nu le strica relatia si gaseste-ti pe altcineva. Pun pariu ca o gramada de fete exista in jurul tau si tu nici nu le vezi.
Pentru ca nu a fost ceva serios o vei uita usor.
Succes!
@ alllinna... pai ala cu care e mi se pare ca profita cam mult de ea ca e naiva. Oricum mi-am cam luat gandul de la ea. momentat suntem buni prieteni si o sa astept sa se desparta de EL dupa care o sa profit sustinand-o la greu.
Buna, mai bine te conformezi pentru ca nu e frumos sa desparti 2 persoane doar daca ei s-ar desparti de comun acord, atunci ai putea sa intervi tu.