| Miru21 a întrebat:

Imi place mult de un baiat, dar el e impreuna cu o alta fata.Am fost cu el dar m-am despartit...crying Ce-as putea face ca sa fiu din nou cu el, acum noi suntem amici...
Va rog, ajutati-ma!

Răspuns Câştigător
| Optimus7 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el din cand in cand pe mess la telefon sau cand iesiti cu grupul de prieteni iar cand se va desparti de prietena ei sau sunt intr-o situatei neplacuta pote sa se gandeasca la u

3 răspunsuri:
| Anndrey1234 a răspuns:

Pai nu cred ca ar trebui sa te bagi intre el si noua iubita daca ti cu adevarat la el.Du-te si explica-i ce simti pentru el cat de mult il iubesti si o sa il pui pe ganduri sigur.Doar sa nu incerci sa ii desparti pentru ca atunci s`ar putea sa nu te mai placa nici ca amica!

| buterfly a răspuns:

Pff pai nu cred ca ar fi bine sa te bagi in relatia lui cu acea fata.Nu ar fi frumos sa ii desparti si sa zicem asa prin absurd ca ei s-ar despartii cum crezi ca ar reactiona baiatu daca ar sti ca te-ai bagat intre ei? cu siguranta s-ar supara...
Eu zic sa vb cu el si sa-i zici ca thu ink ti la el si daca mai este vreo sansa ca intre voi sa mai fie ceva si in functie de ce raspuns iti va da vei sti ce sa faci!winking
succes!:*

| Optimus7 a răspuns:

Vorbeste din nou cu el si poate ii aprinzi sentimentele pentru u