Pai uite ce am facut eu.Mi-a placut o data un baiat si m-am dus la unul dintre prietenii lui [pentru ca stiam ca tipul de care imi placea ii va zice adevarul] si l am pus sa l intrebe daca ma place.In fine...Nu cred ca asta e cea mai buna cale.Asa am dat dovada de o mare lasitate.Cred ca cel mai bine era sa merg la el pur si simplu si sa-l intreb.Adica ce ar putea sa ti faca.Sa rada de tine? Da, daca este un mitocan. Daca nu rade dar nu e intersat asta e...Ramaneti doar prieteni.Acum eu abordez totul astfel.Incerc sa devin PRIETENA baiatului de care imi place.Asa e mult mai usor sa devin IUBITA lui.La mine a mers.Bafta si tie :p
O cale buna ar fi sa incerci sa intri in vorba cu el cat de des posibil sau macar sa stai pe langa el. Sa iti gasesti ceva de facut aproape de el.Sa arati ca aveti ceva in comun. Dar de obicei ca fata e usor tu dai un mic semn pe intelesul lui iar el face totul! Cel mai important este sa ii arati ca esti interesata de el! Grija mare para ca esti disperata dupa el, Succes!
Pai de ce nu incerci sa te apropii un pic de el sa vezi ce reactii are, poate iti vei da seama, daca te place sau nu, gaseste ceva ce ati putea face impreuna si atunci o sa vezi daca merita sa investesti sentimente in el.
Spune-i tu, dar nu cred ca e cazul sa-i spui acum, gaseste un loc dragut, surprinde-l si spune-i ca-l placi. Apoi vezi cum reactioneaza, daca e timid intreaba-l.
Concluzie: BAIETII SUNT CELE MAI GRELE FIINTE DE GHICIT. Ai naibii(scuzati expresia)
anonim_4396 întreabă: