| alinusaa a întrebat:

Imi place mult un coleg din clasa, nu stiu daca si el ma place dar cand plecam de la ore ma asteapta daca mai am treaba in oras sau eu i l astept pe el si ma conduce acasa nu stiu daca ma place sau e bine crescut, ati mai fost in situatii asemanatoare ce credeti?

Răspuns Câştigător
| AlexTma a răspuns:

Da-mi add pe id-ul youradviser17 si vei primi toate detaliile si raspunsurile la intrebarile tale happy. Suntem un cuplu de psihologi.viitori psihologi.

8 răspunsuri:
| Alexutza22021999 a răspuns:

Da am fost... si am stat cu unul (era ca un badigard) care ma astepta el mai mult pe mine; poate ca ar trebui sa incerci fiindca eu nu am murit prin asta!hee hee

| Katalina01 a răspuns:

Eu una cred ca te place.vb cu el "la privat" si vezihappyparerea mea...succes

| heartache a răspuns:

In primul rand te asteapta doar pe tine, nu? Si va duceti singuri spre casa? Daca e asa, eu cred ca te place.Nu stiu cat de mult, dar eu zic ca te place...Eu am fost in aceeasi situatie, doar ca la mine era un pic mai evident.

| amaranth a răspuns:

Hey,,
poate te vede ca pe o prietena.
urmareste pe parcurs gesturile lui. cum se uita la tine. despre ce vorbiti cand sunteti impreuna? daca te intreaba daca ai prieten sau mai stiu eu ce. poate ii interesat de tine. daca vorbiti doar despre lucruri aiurea. scoala. etc. poate te vede ca pe o prietena.

| nosferatu15 a răspuns:

Daca numai tu esti in situatia asta, nu si celelalte fete din clasa ta, atunci e mai mult ca sigur ca te place. Sunt sigur ca e bine crescut dar nu cred ca si celelalte fete au parte de acelasi tratamenthee hee, nu stiu daca ma intelegi... Oricum l-ai putea intreba pe mess, cand vorbiti voi despre teme sau altceva, sa deviezi de la subiect si sa-l intrebi daca ii place de vreo fata din scoala, si daca da, de cine? Daca va intelegeti atat de bine, sigur nu va minti. Ai grija de tinehappy

| nicoletahatos a răspuns:

Pai poti sa il intrebi. asa scapi de orice indoieli.
incearca ca nu ti se intampla nimic

| Carina16 a răspuns:

Buna!:*EU cred ca te place...sincer...de obicei baieti acorda atentie mai mult fetelor de care sunt interesati, logic! Ce-ar fi sa-i dai de inteles ca tu il placi si sa vedem cum reactioneaza?!

| Alecsandra93 a răspuns:

Un sfat: incerkati sa nu aveti o relatie cu un coleg de clasa; am trecut prin asta dar acum cand ne-am despartit mi-e foarte greu sa-l uitcrying