| daniela_5129 a întrebat:

Imi place o persoana foarte mult si am iesit deja in oras am simtit ceva reciproc el a vrut sa-l sarut dar n-am facut-o? e bine?

Răspuns Câştigător
| hummer24 a răspuns:

Da e binewinking lasa-l pe el sa faca pasul acesta e de datoria luiwinking

10 răspunsuri:
| IancuSilviu a răspuns:

hee heeAcum o sa o doreasca mai mult ca prima data.e bine

| D A R i U t S s A a răspuns:

Eu zic ca este foarte bine. In primul rand el trebuie sa te sarute si nu neaparat sa o faca de la prima intalnire. Stai linistita, daca va placeti totul va veni de la sine, nu-ti face probleme.

| BeautifulAngel a răspuns:

Nu stiu exact... poate el s-a suparat poate nu...intrebal si daca spune da gasesteti o scuzawinking
si data viitoare cand il mai vezi ai putea sa il saruti(daca vrei )daca nu spune-i ca nu vreti sa va sarutati incabig grin
fundita?batting eyelashes

| justme97 a răspuns:

Daca tu ai simtit ca nu poti s o faci eu zic ca nu e asa mare problema
doar ca a fost prima data cand v ati intalnit si de abia il cunosti mai bine
in caz ca zice ceva explica i ca aveti destul timp in continuare pentru saruturi si alte chestii pentru ca tu il placi
conteaza cel mai mult ce simti tu dar din cand in cand poti asculta si parerea lui
sper ca te am ajutathappy

| Leon a răspuns:

Vroia sa ii dai tu lectii sau cum? Ai procedat absolut corect.

| anonymes a răspuns:

Pai trebuia sa-i tragi si tu un mozol fa fraierolaughing

| DoamnaGărgă a răspuns:

Pai... este rau sad.
trebuie sa il saruti love struck.
si deveneati iubitiwinking [ oficial ]

| daniela_5129 explică:

Problema e ca dupa asta nu am mai vorbit nu mi-a mai scris nimic (( e normal?

| dya_2097 a răspuns:

E ffff bine. baietii in general cauta doar sa profite. obtin ce vor si dupa aia se fac ca nu te cunosc. daca intr-adevar ii place de tine te va cauta, stai linistita. daca nu asta e. baieti sunt o gggrrraaaammmmaaaaddddaaa.

| daniela_5129 explică:

Au trecut deja 2 zile si nimic din partea lui nici un sunet nimic...da din nou m-am dezamgit in baieti((