Spune-i ca il placi si ca nu i-ai spus adevarul pentru ca tu vrei sa fii cu el si ca tu ai crezut ca daca iti spui varsta reala el nu va fi cu tine pentru ca esti mai micuta... daca te iubeste va intelege. Mult noroc!
Pai banuiesc ca i-ai dat o poza cu tine, nu? Bun, atunci si-o dat el singur seama de varsta ta
Multumesc tuturor, mi-a fost cam greu sa decid cui sa ii dau funda, sper ca ceilalti sa nu se supere
Pai daca el chiar te place o sa te inteleaga si nu o sa se supere ca l-ai mintitcrede-ma asa ca poti sa capeti curaj si sa ii zici adevarul:*
Baieti iubesc daca le spui adevarul, asa ca spune-i adevarul baiatului daca nu ai zis ca ai cu 3-4 ani mai mare decat esti nu se va supara foarte tare.
Ai incredere in mine, eu sunt baiat si stiu ce spun
Funda?
Elysa,eu zic sa meditezi asupra acestei probleme si sa alegi ce este cel mai bine si pentru tine si pentru el. daca este foarte mare mai asteapta un pic sa mai avansezi in varsta succes cu dansul
Ar trebui sa ii spui adevarul pana nu o sa ajunga ceva mai rau! Daca te va iubi va intelege dar daca nu....Sti ce se va intampla.