Cred ca nu e exclus ca si el sa te placa, doar ca daca ati convenit ca el e prea mare pentru tine, incearca sa se abtina si de aceea nu intra in vorba cu tine. poate incearca sa te uite.
Pai din moment ce ati hotarat sa ramaneti prieteni fiindca esti prea mica probabil el considera ca nu trebuie neaparat sa te bag in seamna
si acum depinde de ce crede el despre tine
acum eu nu stiu daca el crede ca il stresezi dar daca el nu te baga in seamna macar o data nu are rost sa l saluti tu mereu
asta e ca si cum pe el nu l am mai interesa asa mult de tine si doar pe tine te ar interesa de el
si since nu are rost
daca ati ramas prieteni ar trebui sa te bae si el in seama in caz contrar uite ca doar tu vrei sa vb cu el
Poate nu i-a placut deloc de tine si pur si simplu te-a bagat in lista.sau doar nu prea vorbeste.asa imi place si mie un baiat si nu prea vorbeste pe mess insa in realitate nu ii mai tace gura.nu il contacta mereu pentru ca devii stresanta. daca vezi ca nu te mai contacteaza atunci incearca s uiti de el.bafta! funda?
Hmm daca ar fi el interesat de tine ar trebuie el sa vorbeasca primul, ai dreptate nu cred ca-i place de tine Funda?
Nu te baga in seama pentru ca nu vrea sa iti faci iluzi, mai ales ca stie ca iti place de el! nu stiu sa iti zic daca il stresezi. oricum, cand te faci mai mare si ajungi pe la 18 ani o sa te bage in seamamai ales daca esti hot cu un corp mortal. bafta