| Acadeeeaa a întrebat:

Imi placea mult mult un baiat si am inceput sa vorbim >8-, imi doream maxim sa ma intrebe daca vreau sa fiu cu el:X, si m-a intrebat.

Acum suntem impreuna de 6 zile, si sincer nu stiu, parca nu mai simt asa ca pana sa ma intrebe. Dar totusi daca-l vad cu alta fata sunt asa geloasastraight face!

Tin la el, imi place sa ma mandresc ca-s cu el:X, dar nu stiu.thinking

Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| tabittha a răspuns:

Tu ai luat acest baiat ca pe un obiect pe care ti l-ai dorit cu ardoare si ai reactionat in consecinta, adica odata ce l-ai obtinut si e al tau, ai senzatia ca nu ti-l mai doresti asa de tare. Eu zic sa stai un pic sa cunosti mai bine acest baiat cu calitatile si defectele lui, apoi vezi ce simti cu adevarat. Iti doresti sa stai cu el doar de dragul de a avea un prieten si de a te mandri cu asta sau pentru ca il admiri pe el ca persoana si ti-l doresti alaturi?

4 răspunsuri:
| Acadeeeaa explică:

Nu era asta intrebareahappy.
Intrebarea e ca m-am racit, si pur si simplu nu inteleg de cestraight face!

| 이벨 a răspuns:

Ce nu poti avea tot timpul ti-l doresti. Ce ai deja nu ti se mai pare valoros. Numai dupa ce pierzi un lucru iti dai seama de importanta lui...Ei bine, asta sta in firea omului, iar aceste lucruri pot fii aplicate la orice nu numai la situatia ta. Sper ca m-am exiprimat corect happy

| Owakey a răspuns:

Bună!

Ce părere să avem despre ce? Despre voi 2, bravo vouă şi sper să ţină cât mai mult. Despre faptul că eşti geloasă, ehh, o trăsătură de caracter.

Baftă!

| andreea13_5992 a răspuns:

Buna,
Intr-o relatie sunt mai multe periaode, incearca sa ii cunosti persoana, sa vezi ce fel de om e, ce calitati are, si apoi o sa-ti dai seama singura daca iti place sau nu!
Bafta happy