1)- Observa in ce camera nu s-a aprins lumina sau nu a iesit nimeni la geam.
2)-Aprindem primul intrerupator 20 min, al doile 1 minut si al treilea deloc. Dupa aceea intram in camera si pumen mana pe bec daca e fierbinte e primul intrerupator daca e caldut e al doilea si daca e rece e al treilea.
3)-Bine deci cum nu era nici scaun de pe care sa se spanzure a adus un cub de gheata de pe care si-a dat drumul, dupa care cubul s-a topit ( de aici apa). A baut o cola inainte si i-a cazut capacul din buzunar, s-a periat(trebuia sa arate bine) si s-a spanzurat.
4)-4)-il umplem pe cel de 3 si il rasturnam in cel de 5, il mai umplem o data si resturnam in cel de 5 pana se umple (3 -initial +2-capacitatea) si pentru ca 3-2=1 in vasul de 3l mai avem 1l. Rasturnam litrul in cel de 8l apoi il mai umplem o data si il rasturnam in cel de 8 (1+3=4), am terminat cu cel de 8. Golim vasul de 5l apoi facem acelasi procedeu ca la inceput(astfel incat sa ramana 1l in vasul de 3l) apoi il rasuturnam in cel de 5l, dupa care mai turnam un vas plin de 3l in cel de 5l (1+3=4).
Multumit?
Am gresit categoria unde trebuia sa-l pun (Educatie si cultura Generala)
Sa schimbati categoria ca eu nu stiu cum...
2)-Aprindem primul intrerupator 20 min, al doile 1 minut si al treilea deloc. Dupa aceea intram in camera si pumen mana pe bec daca e fierbinte e primul intrerupator daca e caldut e al doilea si daca e rece e al treilea.
3)-ma mai gandesc si iti spun dupa aceea.
4)-il umplem pe cel de 3 si il rasturnam in cel de 5, il mai umplem o data si resturnam in cel de 5 pana se umple (3 -initial +2-capacitatea) si pentru ca 3-2=1 in vasul de 3l mai avem 1l. Rasturnam litrul in cel de 8l apoi il mai umplem o data si il rasturnam in cel de 8 (1+3=4), am terminat cu cel de 8. Golim vasul de 5l apoi facem acelasi procedeu ca la inceput(astfel incat sa ramana 1l in vasul de 3l) apoi il rasuturnam in cel de 5l, dupa care mai turnam un vas plin de 3l in cel de 5l (1+3=4).
Da raspunsul pana nu iti fura cineva tot...
Nu este o idee buna sa zici raspunsurile... Daca nu-s toate...
Eu stiam o ghicitoare de gen cu tot cu rezolvare dar tu imi dai si o perie si un capac!?
Da!
REZOLVA ODATA...Nu-i greu...
Bine deci cum nu era nici scaun de pe care sa se spanzure a adus un cub de gheata de pe care si-a dat drumul, dupa care cubul s-a topit ( de aici apa). Asta e ce stiam eu.
Bause o cola inainte si i-a cazut capacul din buzunar, s-a periat (trebuia sa arate bine) si s-a spanzurat.
Acum leaga toate rezolvarile intrunul singur si mai baga tu ceva la problema cu spanzuratul ca sa apara si peria si capacul... Poti inventa orice numai sa fie raspuns bun
A baut o cola inainte si i-a cazut capacul din buzunar, s-a periat(trebuia sa arate bine) si s-a spanzurat.
De ce imiapare raspunsul de 2 ori
CORECT!
Leaga toate raspunsurile sa-ti dau funda...
Ai apasat de 2 ori... LEAGA ODATA RASPUNSURILE...
Dai, te rog, o nota intrebarii?
Mi-ai dat funda, deci, 8. 50 pentru ca intrebarile erau interesante.
3)-Bine deci cum nu era nici scaun de pe care sa se spanzure a adus un cub de gheata de pe care si-a dat drumul, dupa care cubul s-a topit ( de aici apa). A baut o cola inainte si i-a cazut capacul din buzunar, s-a periat(trebuia sa arate bine) si s-a spanzurat.
4)-4)-il umplem pe cel de 3 si il rasturnam in cel de 5, il mai umplem o data si resturnam in cel de 5 pana se umple (3 -initial +2-capacitatea) si pentru ca 3-2=1 in vasul de 3l mai avem 1l. Rasturnam litrul in cel de 8l apoi il mai umplem o data si il rasturnam in cel de 8 (1+3=4), am terminat cu cel de 8. Golim vasul de 5l apoi facem acelasi procedeu ca la inceput(astfel incat sa ramana 1l in vasul de 3l) apoi il rasuturnam in cel de 5l, dupa care mai turnam un vas plin de 3l in cel de 5l (1+3=4).
Multumit?
La 4. cred ca pur si simplu il umplii pe cel de 8 iar apoi versi jumate in cel de 5 si... voila! ai 4L in vasul de 8L, ai 4L in vasul de 5L si in cel de 3 n-ai nimic . Saaau ai vasul de 8L plin si versi 5 L in cel de 5(ti-au ramas 3L in cel de 8) si apoi din vasul de 5L versi 1L in cel de 3L (iti raman 4L in vasul de 5L) si cu 1L in vasul de 3L il versi in cel de 8 care avea 3L => 4L in vasul de 8.
1. Toate becurile din cladire se aprind doar cel din camera lui nu pentru ca nevastasa e surda si doarme bustean.
Stii ca nu poti primi funda daca daca dai un singur raspuns...
Oricum la asta mi-am dat si eu seama...
Nu stiu mai mult la problema cu cele 3 vase
Am vrut sa va dau primele 3 probleme pentru a va pune mintea la contributie
Bot întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: